Bianca Ingrosso lägenhet
Bianca Ingrosso har en prioritering för nya lägenheten. - Foto: Youtube & Stella Pictures.

Bianca Ingrossos krav i nya lägenheten: "Lyx på en annan nivå"

Nästa år kommer Bianca Ingrosso flytta in i en stor, lyxig lägenhet tillsammans med pojkvännen Phillipe. Nu avslöjar hon vad hon bara måste ha i sitt nya hem.


Bianca Ingrossos, 26, karriär fortsätter imponera. Det egna sminkföretaget CAIA går fortsatt som på räls och flyttade nyligen in i ett nytt, enormt kontor på Östermalm i Stockholm. 

Är du nyfiken på vad influencerdrottningen tjänar? Då kan du läsa om det här.

I oktober gick Bianca ut med den stora nyheten att hon köpt en ny lägenhet, där hon ska bo med pojkvännen Phillipe Cohen, 27. 

"Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra alla barnen där", skrev Bianca då på Instagram.

Det måste Bianca ha i nya lägenheten

Och det är ingen fjuttig lägenhet som Bianca har valt att investera i. Den är nämligen hela 300 kvadratmeter stor, med fyra sovrum. 

– Den är allt jag nånsin kunnat drömma om. Tanken är att flytta in nästa sommar efter lite renovering, jag ska flytta köket och göra om lite badrum och så vidare, har Bianca berättat i en vlogg.

Men det finns en sak som Bianca tycker är särskilt viktigt att det ska finnas i det nya hemmet – nämligen en tv i sovrummet. 

– Det är prio ett, berättar Bianca i sin senaste vlogg

"Lyx på en helt annan nivå"

I vloggen förklarar Bianca att hon och Phillipe älskar att somna framför tv:n i soffan, och att det därför skulle vara optimalt med en tv i sovrummet. 

– Det är en lyx på en helt annan nivå, säger hon. 

Bianca förklarar även att hon kommer dela med sig av hur lägenheten ser ut någon gång under nästa år. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!