Steffo och Caroline Törnquist.
Steffo och Caroline Törnquist. - Foto: STELLA Pictures och Jonas Ekströmer/TT

Här är allt vi vet om Steffo Törnquist fru Caroline

I rutan under "Benjamin's" ikväll dyker ett välbekant ansikte upp - nämligen Steffo Törnquist. Här är allt vi vet om Steffos familjeliv med kärleken Caroline Törnquist.


Steffo i "Benjamin's". Bildkälla: TV4

I rutan ikväll under Benjamins dyker ett bekant ansikte upp - nämligen den folkkäre programledaren och tv-profilen Steffo Törnquist, 65. I över 20 år har han varit ett välkänt ankare i Nyhetsmorgon som han leder tillsammans med Jenny Strömstedt, 49.

Utöver Nyhetsmorgon har han en lång karriär bakom sig, bland annat som journalist på både Dagens Nyheter, TT och Expressen - någonting som lönat sig för inte minst plånboken. Om Steffo Törnquists förmögenhet kan du läsa mer om här.

Utöver karriären tillbringar Steffo även tid med familjen. Sedan 2008 är han gift med Caroline Törnquist, 61 (tidigare Laurin). Sedan ett tidigare förhållande har han dessutom sonen Max Törnquist, 33.

Steffo Törnquist med parhästen Jenny Strömstedt. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

Vem är egentligen Steffos fru?

Så vem är egentligen Caroline Törnquist? Nyheter24 har tagit reda på några spännande fakta om henne.

Caroline Törnquist, tidigare Laurin är född den 8 juni 1960 och är därmed 61 år gammal. Till yrket är hon familjerättsjurist. Caroline har likt Steffo barn sedan en tidigare relation, dottern Amelie och sonen Robert. Paret har inga gemensamma barn.

Makarna Törnquist tillsammans med Steffos son Max med flickvän. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT
Caroline tillsammans med sonen Robert. Bildkälla: STELLA Pictures

"Hon är assnygg"

Steffo Törnquist har inte varit sen med att hylla sin älskade fru på sociala medier. Till Aftonbladet berättade han om hur makarna träffades:

– När man går in i en ny relation i vår ålder så gör man det med sikte på ålderdomen. Hon var väldigt tjusig och perfekt, men jag tycker att jag såg det där lite busiga och skitiga i henne. Vi lirade golf på samma klubb, sa han då till Aftonbladet.

På sin Instagram fortsatte Steffo med hyllningsropen under den Internationella kvinnodagen 8 Mars.

"Tre bra grejer med min kvinna, värda att fira denna dag. 1. Hon är genomsnäll 2. Hon är sjukt kompetent 3. hon älskar god mat 4. Hon är assnygg, 5-22 andra grejer…".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!