Bingo Rimér och Julia Franzén njuter av tillvaron i Marbella
Bingo Rimér och Julia Franzén njuter av tillvaron i Marbella - Foto: Stella Pictures/Instagram/juliafranzen

Bingo Rimérs sexuella invit till Alexander Pärleros: "Partnerbyte?"

När Bingo Rimér och Julia Franzén befann sig i Marbella i våras passade de på att hälsa på branschkollegorna Ida Warg och Alexander Pärleros. Då chockade plötsligt Bingo med en invit om partnerbyte.


Mediaprofilerna Bingo Rimér, 46, och Julia Franzén31, är upp över öronen förälskade, och lägger titt som tätt upp bilder i sina sociala medier som väcker uppståndelse. 

Som när han och Julia Franzén festade till det rejält och vaknade upp rätt så bakis dagen efter, till exempel. Något han delade med sig av i ett inlägg på Instagram.

"Jag vaknade tidigt imorse bakis som en örn och kåt som en björn. Kanske därför det är så tråkigt att vara ensam när man är bakfull. Jag älskar att vakna bakis tillsammans med Jullan. Vi är lite extra gosiga då och brukar ligga kvar i sängen och skratta åt alla minnen från kvällen innan", skriver Bingo på Instagram.

Foto: Instagram

Inlägget består utav tre bilder, två på hans son Rambo som målar en vägg och en tredje på en helnaken Julia Franzén. Det dröjde inte länge innan följarna börjat lämna kommentarer om bilden, som verkligen delade dem i två läger.

Mer om reaktionerna kan du läsa här.

Bingos oväntade invit till Alexander Pärleros

Tidigare i våras befann sig Bingo Rimér och Julia Franzén i Marbella, och tillsammans med Bingos ex Katrin Zytomierska. Då passade de på att besöka branschkollegorna Ida Warg och Alexander Pärleros.

På Instagram fick man följa vännernas dag ihop, och de såg ut att ha det riktigt trevligt i solen. Men plötsligt dök det upp en lite annorlunda uppdatering från Bingo – och den gällde ett potentiellt partnerbyte.

I klippet från hans Instagramstory syns Ida Warg och Julia Franzén stå och konversera.

Foto: Instagram/bingorimer

"@alexanderparleros var lite tveksam till ett partnerbyte med Katten men nu kanske det går bättre med @juliafranzen", står det på videoklippet.

"Är det goda nyheter för Alex? För nu kan han ju växla upp till Jullan om han vill. Alltså för det där bytet... Nu kanske det är lite mer öppet för det", hör man Bingo säga i klippet.

Om det blivit något av Bingos förfrågan förblir okänt.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.