Familjen Warg-Pärleros visar upp ritningarna på lyxvillan i Nacka - som aldrig byggdes
Familjen Warg-Pärleros visar upp ritningarna på lyxvillan i Nacka - som aldrig byggdes - Foto: Instagram/idawarg/Youtube

Så skulle Ida Warg och Alexander Pärleros lyxvilla i Nacka sett ut

I dagarna la Ida Warg och Alexander Pärleros ut sin Nacka-tomt till försäljning, då en flytt tillbaka till Sverige inte ser ut att bli av inom den närmaste tiden. Nu delar de med sig av de första bilderna på huset som aldrig blev av.


Entreprenörsparet Ida Warg och Alexander Pärleros la vantarna på en tomt i Nacka i maj 2020. 

Den drygt 1200 kvadratmeter stora tomten hade ett utgångspris på 5 miljoner kronor, och såldes till paret Warg-Pärleros för 6,8 miljoner, vilket Bloggbevakning tidigare skrivit om.

Ida Warg och Alexander Pärlelos blir kvar i Spanien

Men ibland går inte allt riktigt som man tänkt sig, och både en coronapandemi och ett bygglovsstrul satte käppar i hjulet för familjen. I väntan på att allt skulle lugna ner sig lite flyttade de till Spanien – och där har de blivit kvar. 

I sina sociala medier har Ida Warg nyligen berättat att det inte finns några planer på att flytta hem till Sverige i närtid, och kanske är det därför man nu har bestämt sig för att sälja Nacka-tomten. 

Utgångspriset? Svindlande 12 miljoner kronor.

Foto: Youtube

Så skulle lyxvillan ha sett ut

Ida Wargs och Alexander Pärleros Nacka-tomt är lika tom nu som när de köpte den 2020, men länge fanns det planer på att bygga ett riktigt pampigt hus på marken.

Nu visar paret för första gången upp ritningarna på huset som aldrig blev – och det var ingen liten historia. 

"Det tar verkligen emot då det är just där vi ville bo om vi hade bott i Sverige, på världens mysigaste gata med bara någon minut gång till vattnet. En dag kanske vi bygger upp det men just nu får vi vänta och njuta av vårt fina hus i Spanien istället. Var sak har sin tid", skriver Ida Warg i det känslosamma inlägget.

Vändningen - kommer de behålla tomten?

En följare i kommentarsfältet tipsar Ida Warg om att behålla tomten och vänta på den "rätta tiden" hon nämner i bildtexten, och det verkar hon inte helt negativ till.

"Om ni har möjlighet så sälj inte tomten utan behåll den och även drömmen om att bygga huset. Tror ni en dag kommer känna att Sverige är det rätta för er och att ni har kvar Spanien som andrahem eller semesterbostad", skriver följaren.

 "Ja men är väldigt sugen på det. Kanske blir så", svarar Ida Warg då, följt av ett rött hjärta.

Vi får se hur familjen Pärleros-Warg väljer att göra, helt enkelt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!