Influensern Paulina Danielsson är tillsammans med dansken Alexander Zobel
Influensern Paulina Danielsson är tillsammans med dansken Alexander Zobel - Foto: Instagram/kattpaow/alexanderzobel

Paows rop på hjälp – från pojkvännens Instagram

Paow befinner sig i Los Angeles med pojkvännen Alexander Zobel, men har stött på stora problem. Nu vädjar hon om hjälp, via hans följare på Instagram.


I mars förra året reste influensern och realityprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 27, till Mexiko och föll pladask för dansken Alexander Zobel, 28. Det sa snabbt klick och nu är paret oskiljaktiga. 

Under det senaste halvåret har de växlat mellan att bo i Sverige och Danmark, och besöka lyxiga destinationer runt om i världen. 

Pojkvännen Alexander Zobels stora förmögenhet

Och det är ingen dålig karl som Paow lagt vantarna på, han kommer nämligen från en riktigt välbärgad, dansk familj. 

Hans pappa, Peter Zobel, var vd för Skandinaviens tredje största försäkringsbolag Codan A/S, innan han dog av kol 2017.

Foto: Instagram/alexanderzobel

Alexander Zobels mamma var den framgångsrika supermodellen och designern Henriette Zobel. Blott 57 år gammal avled hon i december 2019 efter en tids sjukdom. Vilken sjukdom hon led av har familjen valt att hålla hemligt.

Vill du veta mer om Alexander Zobels pengar? Här finns allt du vill veta. 

Paow har stött stora problem i Los Angeles

Just nu befinner sig Paulina "Paow" Danielsson och pojkvännen Alexander i Los Angeles med anledning av Coachellafestivalen som ägde rum nyligen. Där har Paow stött på stora problem – och nu vänder hon sig till pojkvännens följare på Instagram för att få hjälp.

Foto: Instagram/alexanderzobel

"Hej allihopa! Min telefon är trasig. Köpte precis en ny. Men jag har inte det gamla numret för att logga in på mitt Apple ID. Vet någon hur man gör?" Skriver Paow på Alexander Zobels Instagram. 

Vi håller tummarna för att det löser sig för Paow!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” sålts

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

1 timme sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

2 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.