Carolina Gynning riktar kritik mot influensers i sitt senaste poddavsnitt
Carolina Gynning riktar kritik mot influensers i sitt senaste poddavsnitt - Foto: Stella Pictures/Fredrik Sandberg/Henrik Montgomery/TT

Carolina Gynnings känga mot influensers som säljer smycken

Carolina Gynning har både ett och annat att säga om de konkurrenter som ger sig in i smyckesbranschen utan ett genuint intresse.


Trebarnsmamman Carolina Gynning, 43, är ständigt aktuell med såväl konst- och glasförsäljning, och podcasten "Gynning och Berg - hittar sig själva" som hon har tillsammans med Carina Berg, 44. 

Podcasten varvar seriösa samtalsämnen med en hel del skämtande – men i veckans avsnitt antar Gynning plötsligt en seriös ton. 

Foto: Hanna Franzén/TT

Carolina Gynnings kritik mot smyckesbolag

Det som får henne att brusa upp är ett ämne som ligger henne själv varmt om hjärtat, nämligen smyckesdesign. Hon har nämligen noterat att många som bestämmer sig för att sälja smycken inte egentligen brinner för det.

– Gör man något med the soul så blir det bättre, och det är nåt jag tycker om alla bolag. Om typ nån hittar på att de gör smycken, förstår du? Någon som egentligen är bilmekaniker, "det finns pengar i det här", säger Carolina Gynning i podden och fortsätter:

– Inga namn nämnda liksom, men det finns ju vissa influensers som känns som att de helt plötsligt kan göra allt, men de kan ju inte det. 

Gynning: Man känner om bolag är byggda med passion

Carolina Gynning menar att hennes intresse för smycken och design har funnits ända sedan hon var liten. Saknas det genuina intresset för affärsidéen – då märks det i slutprodukten.

– Jag tycker att man känner när bolag är byggda med passion, förstår du vad jag menar? Frågar Carolina Gynning, och får medhåll från Carina Berg. 

Bianca Ingrosso lanserade Ani Jewels

Man blir ju genast nyfiken på om Carolina Gynning har någon särskild influenser i åtanke – och facit kommer vi nog aldrig få. 

Vad vi däremot kan fastslå är att nylanserade "Ani Jewels" släppte sin första smyckeskollektion, med Bianca Ingrosso27, och Lovisa Worge25, i spetsen under förra veckan.

Redan i oktober förra året stod det klart att duon klev in i det då nystartade bolaget, som enligt verksamhetsbeskrivningen kommer ägna sig åt e-handel med mode och accessoarer.

Mer om Ani Jewels och Ani Who AB kan du läsa här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!