Här driver radioprofilen med Carolina Gynnings avklädda bild.
Här driver radioprofilen med Carolina Gynnings avklädda bild. - Foto: Instagram/banditrock, Henrik Montgomery/TT

Här driver radioprofilen med Carolina Gynnings avklädda bild

Carolina Gynning la förra veckan upp en bild när hon poserar i bikini. Något som bland annat Pernilla Wahlgren kommenterat. Nu har radioprofilen Richie Puzz kontrat – med liknande bild.


Poddare, konstnär och Youtuber – det är bara några av de titlar som 43:åriga Carolina Gynning har. På hennes Instagram, delar hon ofta med sig av bilder på sig själv, många gånger i bikini.

Under förra veckan lade Carolina Gynning upp en bild där hon poserar i bikini på en stand på Ibiza med tillhörande bildtext "Här sitter jag och väntar på solen".

Till bilden har hon fått många tillhörande kommentarer av olika slag. Någon som inte var sen med att kasta sig ut i kommentarsfältet, var Pernilla Wahlgren. Efter Gynnings bildtext, lade hon till "Och ropar; ”Fääärdig!!". Läs mer om Pernillas kommentar till Gynning här!

Radioprofilen Richie Puzz version av Carolina Gynnings lättklädda bild

På radiokanalen Bandit Rocks Instagram har de nu kontrat med en liknande bild. Radioprofilen Richie Puzz sitter nämligen och poserar på samma sätt som Carolina Gynning. 

Han har ingen bikini på sig, men han sitter däremot i svarta kalsonger och strumpor – med texten ”Här sitter Richie och väntar på shortstestet”.

 


Carolina Gynning själv, verkade inte ta illa upp av gesten, utan delade gladeligen med sig av det på sin egen Instagram-story med tillhörande skratt-emoji 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!