Tisdag 24 Maj
Stockholm

Bingo Rimérs bajskaos – efter pinsamma missen: "Som en skräckfilm"

Bingo Rimér och Julia Franzén planerar en framtid ihop
Bingo Rimér och Julia Franzén planerar en framtid ihop. Foto: Instagram/bingorimer/juliafranzen

Ibland händer så pinsamma saker att man bara vill gömma sig under en sten i veckor. En sån grej var Bingo Rimér om – och nu väljer han att dela med sig av händelsen på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Fotografen och medieprofilen Bingo Rimér kilar stadigt med sin flickvän Julia Franzén

Paret planerar en framtid ihop med både barn och pendlande mellan Sverige och Marbella – och är allt som oftast väldigt öppna med sitt privatliv i sociala medier. Lite för öppna, anser vissa följare.

För ett par veckor sedan la Bingo upp en bild på Julia efter en blöt utekväll, sittande på toaletten helt utan kläder. Den fick minst sagt varierad respons.

Här kan du läsa mer om Bingo Rimérs bild på Julia Franzén.

Foto: Instagram/bingorimer

Det pinsamma minnet – nu berättar Bingo

Nu har Bingo Rimér delat med sig av ännu ett utelämnande inlägg på Instagram, och den här gången är innehållet både pinsamt och naket. 

"Ni vet att jag alltid är väldigt ärlig och transparent. Men ibland händer det saker som är så fruktansvärt pinsamma att jag inte pallar dela med mig till er. Men sen går tiden och man bearbetar ångesten och idag är det ju fredagen den 13:e så då kan jag dra en favorit i repris på temat otur", inleder Bingo Rimér på Instagram.

Medan hans landställe renoverades installerade hantverkarna en provisorisk toalett åt Bingo. Eller ja, det var vad han trodde i alla fall. 

I godan ro nyttjade både han och hantverkaren, som enligt Bingo "jobbar som en oxe, äter som en häst och skiter som en elefant", toaletten i väntan på att renoveringen skulle bli klar.

Foto: Jessica Gow/TT

Bingo Rimér: "Känner hur hela magen vänds ut och in"

Ett par dagar senare gick Bingo Rimér förbi dörren till sin källare och noterade ett droppande ljud. Han öppnade dörren och frös till is, för där fanns inget rör. Istället hade Bingo och hantverkaren uträttat sina behov rätt ner på golvet.

"Där får jag en käftsmäll av den värsta och vidrigaste doften av avföring som jag någonsin upplevt i hela mitt liv. Jag håller andan och tittar mig snabbt omkring och upptäcker till min stora förskräckelse vad som har hänt. Det är som en skräckfilm", skriver Bingo Rimér och fortsätter:

"Jag känner hur hela magen vänds ut och in och hur en spya är på väg att explodera inom mig som en vulkan. Jag kastar mig ut. Bilderna av stora bajskorvar som studsat och spridits sig på väggarna har etsat sig fast på näthinnan."

Nu blir man ju såklart nyfiken på hur situationen löste sig, och faktum är att Bingo (bokstavligen) fick ta tag i skiten och sanera källaren. 

Slutet gott, allting gott!

Kommentera
Kopiera länk
Dela