Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso hade sannerligen taggarna utåt. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso i bråk med kända bloggprofilen - möter kritik från följarna

Bianca Ingrosso har på nytt kastat med de hårda orden efter att Bloggbevakning skrivit om CAIA Cosmetics brun utan sol.


Det var tidigare i veckan som Bloggbevakning publicerade en bild som visade resultatet efter CAIA Cosmetics brun utan sol. Det Bloggbevakning la ett litet granskande öga på var då att toppens färg hade ändrats på efterbilden. 

Men efter att texten på bloggen publicerats var det ord och inga visor som kastades från Bianca Ingrosso. Bianca har tidigare blockerat Bloggbevakning och bloggens grundare Camilla Gervide. För detta ändamål valde hon dock att blocka upp kontot för att kunna kommentera, med en något saltig ton. 



Några av Biancas kommentarer. Bildkälla: bloggbevakning/Instagram

I kommentarsfältet är det nu många som tycker att Bianca uttalar sig oprofessionellt. Detta då hon är representant för företaget och följarna menar att om man ska svara på konstruktiv kritik bör man göra det med en bättre ton. 

Bianca skrev bland annat: 

"Du är ett jävla skämt asså"

Samt: 

"Skaffa dig ett liv kvinna"

En av kommentarerna. Bildkälla: Instagram

Ida Warg svarar på kritiken kring sina före och efter-bilder

En annan som svarat på brun utan sol-kritik är ingen mindre än Ida Warg som också fått ett granskande öga på sig. Men denna gång svarades det med en annan ton. 


Ida svarade Camilla att man lätt kan tro att bilderna är redigerade, men att det finns TikTok-videos som tydligt visar resultatet efter man använt hennes produkter.  

To be continued ..

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!