Måndag 27 Jun
Stockholm

Isabella Löwengrip om den stora förändringen: “Paul har tvingat mig”

Isabella Löwengrip talar ut om sin nya livsstil.
Isabella Löwengrip talar ut om sin nya livsstil. Foto: Stella Pictures/Lisa Arfwidson/SvD/TT

Isabella Löwengrip har en historia av att leva ett flådigt lyxliv präglat av framgång. Men efter en skandalomsusad period fann hon sig stå inför en krisande privatekonomi. Nu berättar Isabella om hur partnern Paul sätter stopp för hennes sämre vanor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det råder ingen tvivel om att bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 31, lever ett liv präglat av lyx och flärd. På hennes kanaler syns påkostade resor varvat med dyrgripar och exklusiva måltider. 

Men Isabellas väg har sannerligen inte varit en rak sträcka, utan karriären har präglats av flera skandaler

Efter att det framkommit att Isabella fejkat sin statistik på sina sociala medier förlorade hon majoriteten av sina kunder, vilket resulterade i att hennes privatekonomi tog rejäl stryk. Det ledde till att hon tvingades sälja sin lyxvilla, avskeda personal och sälja sitt skönhetsmärke Löwengrip Beauty. Läs mer om det här.

Isabella Löwengrip: “Paul har tvingat mig…”

Utöver ekonomiska problem har Isabella Löwengrip även lidit av psykisk ohälsa efter sin skilsmässa från Odd Spångberg, 33. 

Men inget ont som inte för någonting gott med sig! Under förra året vände kärlekslyckan för bloggerskan, då hon hittade kärleken i den 54-åriga fotografen Paul Sundvik. Idag bor paret ihop – vilket verkar ha haft en alldeles särskild inverkan på Isabella. 

På sin blogg berättar Isabella om Paul satt stopp för vissa av hennes vanor…

Foto: Stella Pictures

Paret har nyligen anlänt till New York, där Isabella menar att det kanske inte kommer bli så mycket shopping eftersom dollarn ligger högt och de redan betalar 6000 kr per natt för hotellrummet. 

Så den andra resväskan hon tagit med sig för att fylla med nya saker kan få återvända till Sverige relativt tom. Men vad de betalar nu är ingenting emot vad hon kunde spendera tidigare.

“Förr i tiden kunde jag lägga 30 000 per natt”, skriver Isabella och menar att hon numera lever mer ekonomiskt på grund av Paul. 

“Paul har tvingat mig till andra vanor”, fortsätter bloggaren. 

Isabella Löwengrip: "Jag brände ca 18 miljoner"

Isabella Löwengrip reflekterar vidare över hennes tidigare utgifter och berättar att hon bland annat åker i ekonomiklass till Dubai och köper frysta blåbär istället för färska. Och nog ligger det någonting i Pauls synpunkter på Isabellas tidigare lyxliv?  

“Jag brände ca 18 miljoner under ett års tid, då lever man som en miljardär.”, skriver hon. 

Isabella beskriver hur hon får ont i magen när hon tänker på hur hon slösade pengar på onödiga saker förr i tiden:

“När allt föll och alla pengar var slut så var jag en månad ifrån personlig konkurs.”

Isabella Löwengrip om varför hon fortfarande verkar leva ett lyxliv

“Hur som helst, aldrig mer igen”, lyder orden från Isabella Löwengrip.

Men trots löftet att aldrig leva på det sättet igen och lovorden om Paul Sundviks positiva inverkan på bloggerskans ekonomi och sparsamhet verkar paret sannerligen inte snåla… 

Tidigare har Isabella och Paul exempelvis åkt på semester till Grekland – ett kalas som gick på omkring 150 000 kronor. Isabella har också mottagit oerhört lyxiga presenter från sambon, som bland annat en klocka till ett värde av 54 000 kronor.

Så ett vanligt svenssonliv verkar det alltså inte röra sig om! På sin blogg skriver Isabella att även om det verkar som att hon och Paul spenderar enorma summor så stämmer det inte. Hon menar att deras lyxresor finansieras av företagen de samarbetar med, som vill synas på fina platser.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.