Margaux och Jacob står varandra nära
Tillsammans har Margaux och Jacob sonen Arnold. - Foto: Instagram/margauxdietz

Margaux och Jacobs närgångna stund – sonen Arnolds oväntade reaktion

Margaux Dietz och Jacob Liebermanns relation har utvecklats i en rasande fart sedan separationen. Detta märks när de är på en utflykt tillsammans, varpå de kommer varandra väldigt nära.


Margaux Dietz, 31, och Jacob Liebermanns, 37, relation har gått upp och ner. Tillsammans har de sonen Arnold, och efter parets separation kretsade stora delar av deras offentliga bråk just kring huruvida han skulle exponeras på sociala medier eller inte – läs mer här

Men exens relation har sedan dess gjort en helomvändning. Nu för tiden umgås de titt som tätt, och står varandra närmare än på väldigt länge. 

Margaux Dietz lycka efter återföreningen med Jacob Liebermann 

När sonen Arnold nyligen fyllde fem år var Margaux extra tacksam över relationen och återföreningen med Jacob

“Sen var det presentöppning, men jag tror på riktigt att det bästa för Arnold var att vi väckte honom tillsammans som en familj”, skrev Margaux om känslorna kring Jacob. 


Jacob Liebermanns vågade förslag till Margaux Dietz

Margaux och Jacob har till och med startat en gemensam Youtube-kanal vid namn “Moderna familjen” där de dokumenterar sina gemensamma upptåg. 

Nyligen fick följarna hänga med när föräldrarna ordnade inför Arnolds födelsedagsfirande. Margaux och Jacob hade dessutom svårt att komma överens om vem som skulle ha det efterlängtade kalaset hemma hos sig. 

Vid en tidpunkt körde de till och med sten, sax, påse om var de ska ha firandet. Jacob passade då på att skoja på ett minst sagt vågat sätt… Läs mer om det intima skämtet här

Foto: Youtube/Moderna familjen

Margaux Dietz hyllning till Jacob: "Har jättekul tillsammans"

I den senaste videon på den gemensamma Youtube-kanalen får vi återigen följa med på en fartfylld utflykt tillsammans med Jacob, Margaux och sonen Arnold. 

– Vi hänger ju för Arnolds skull. Och för att jag och Jacob har faktiskt jättekul tillsammans. Vi har faktiskt det, säger Margaux till kameran. 

Det blir därefter minst sagt tydligt att Margaux och Jacobs relation går från klarhet till klarhet. 

Margaux och Jacobs närgångna stund: "Måste krama..."

Trion är iväg och handlar inför en grillkväll som de senare ska ha på Margauxs terass. 

När de står i garaget är det Arnold som initierar en gruppkram med sina föräldrar. Och Margaux och Jacob är inte sena med att kärleksfullt krama om sin son. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

Men sonen Arnold är inte helt nöjd med hur gruppkramen blev till en början. 

– Pappa, du ska krama mamma med, säger han. 

Margaux, Jacob och Arnold omfamnar därefter varandra alla tre. 

Foto: Youtube/Moderna familjen
Foto: Youtube/Moderna familjen

– Det bästa med Arnold är att han är väldigt inkluderande. "Du måste krama mamma också, inte bara mig", förklarar Margaux och fortsätter: 

– Jag fattar ju att Jacob vill krama Arnold liksom, han har ju saknat honom. Och han är bakis. Men han måste krama mig också, säger Margaux med ett skratt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!