Är det här första bilderna på Bianca Ingrossos nya lägenhet?

Bianca Ingrossos 300 kvadratmeter stora Östermalmslägenhet, med en prislapp på över 40 miljoner kronor, är mysteriet på allas läppar. Nu visar Bianca för första gången upp bilder, från vad som ser ut att vara den nya bostaden, på Instagram.


Influencerdrottningen Bianca Ingrossos, 27, karriär fortsätter att gå som tåget. Något som återspeglas i en viss omtalad stor investering. 

I slutet av förra året droppade Bianca nyheten att hon kommer lämna sin nuvarande lyxlägenhet – för något ännu större. Hon har nämligen köpt en ny lägenhet, där hon ska bo tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen

”Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra våra barn där”, skrev en överlycklig Bianca på Instagram. 

Så mycket kostade Bianca Ingrossos nya lägenhet

Allt hennes hårda arbete verkar ha lönat sig – då kostnaden för den nya lägenheten landade på en minst sagt svindlande summa. 

Exakt hur mycket hon behövde hosta upp för lyxlägenheten har hon inte berättat, men i en Youtube-video avslöjade hon nyligen att priset i alla fall landade på över 40 miljoner kronor. 

Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

Biancas dolda problem i nya lyxlägenheten 

Häromveckan avslöjade hon något som hotar att överskugga lägenhetslyckan en aning… 

“Att jag får nycklarna om 2 veckor till min lägenhet och få börja renovera. Verkar dock som det kommer ta lite mer än 1 år innan den blir klar och det suger röv haha.”, skrev Bianca på Instagram.

Foto: Instagram/biancaingrosso

Är det här första bilderna på Bianca Ingrossos nya lägenhet?

Och nu har dessa två veckor passerat. Har Bianca fått nycklarna till sin nya lägenhet nu? Utifrån hennes Instagram kan så faktiskt vara fallet…

Det nya inlägget består av en serie bilder på en omöblerad och drömmig sekelskiftslägenhet. I en av bilderna skymtar man även en hund, som ser ut att vara pojkvännen Phillipes fyrbente vän Ted. 

Under bilderna har Bianca skrivit texten: “New adventures here”. 

Av allt att döma kan det här mycket möjligt vara den första inblicken i Biancas nya hem. Och det verkar i så fall vara ett hem som heter duga!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!