Benjamin Ingrosso ryktas dejta Frøya Sofie Winther
Det har länge ryktats att Benjamin Ingrosso dejtar den norska influensern Frøya Sofie Winther. - Foto: Instagram/frejaswinther och Instagram/benjaminingrosso

Efter romansryktet med Benjamin Ingrosso och norska influensern – nya bilderna bekräftar

Det har spekulerats friskt om en potentiell romans mellan Benjamin Ingrosso och den norska influensern Frøya Sofie Winther. Benjamin som tidigare undvikit frågan delar nu med sig av nya detaljer…


På kärleksfronten ser det ljust ut för de allra flesta medlemmarna i familjen Wahlgren-Ingrosso. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen kilar stadigare än någonsin och snart går flytten till den nya lyxlägenheten på Östermalm. Här kan du se de första bilderna på våningen. Även mamma Pernilla Wahlgren har, efter flera år som singel, hittat kärleken i Christian Bauer

Och det verkar inte heller gå någon nöd på Benjamin Ingrosso. Inte nog med vårens succé med programmet “Benjamins” och vinsten på Grammisgalan så ryktas det även om att Benjamin har nått framgång i kärlekslivet. 

Benjamin Ingrosso ryktas dejta norska influencern Frøya Sofie Winther

Artisten har under en tid ryktats dejta den norska influensern Frøya Sofie Winther, något som Nyheter24 tidigare har rapportert om

Det var när den norska influensern la upp ett inlägg från en vistelse i Stockholm som ryktet började sprida sig om en romans mellan henne och Benjamin Ingrosso. När Benjamin tidigare i år gästade P4 Extra kommenterade han sitt kärleksliv. 

– Jag har ju för första gången dejtat i år, jag testar på det, berättade Benjamin då.

Programledaren Titti Schultz grillade artisten och frågade om det fanns ”en specifik norsk influenser” som var av särskilt intresse. 

– Ja, det finns massa härliga människor som intresserar mig, svarade artisten kryptiskt.

Potentiella romansen mellan Benjamin Ingrosso och Frøya Sofie Winther

Benjamin har tidigare gett rätt så svävande svar om den beryktade romansen. Men den uppmärksamma följaren har kunnat notera att profilerna verkar spendera en del tid tillsammans. Senast under tisdagen la de båda upp bilder som med största sannolikhet kommer spä på kärleksryktena. 

Både Benjamin och Frøya postade nämligen bilder samtidigt från samma restaurang i Oslo, och på samma rätter. Man kan därmed anta att de avnjöt en härlig middag tillsammans i Frøyas hemstad. 

Foto: Instagram/benjaminingrosso och Instagram/frejaswinther
Foto: Instagram/benjaminingrosso och Instagram/frejaswinther

Efter romansryktena – Benjamin Ingrosso bekräftar 

Men ledtrådarna tog inte slut där. Frøya la upp en story på sitt Instagramkonto med en video där ingen mindre än Benjamin har taggats. I klippet syns Benjamins fingrar dansa över pianotangenterna, när han spelar en vacker trudelutt. 

Foto: Instagram/benjaminingrosso och Instagram/frejaswinther

Nu bekräftar alltså även Benjamin att han och Frøya faktiskt har umgåtts! Sedan får tiden utvisa vad exakt deras relation har för stämpel – om de endast är vänner eller faktiskt något mer…

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.