Margaux Dietz testar healing
Tillsammans har Margaux och Jacob sonen Arnold. - Foto: Instagram/margauxdietz och Youtube/Margaux Dietz

Margaux Dietz oväntade steg i relationen med Jacob Liebermann

Margaux Dietz och Jacob Liebermanns förhållande fortsätter att utvecklas. I en Youtube-video tar Margaux till en helt ny metod för att göra relationen ännu bättre.


Margaux Dietz, 31, och Jacob Liebermanns, 37, går från klarhet till klarhet. De har gått från att bråka offentligt, om huruvida sonen Arnold skulle exponeras på sociala medier eller inte, till att umgås titt som tätt. 

Margaux Dietz om Jacob Liebermann: "Har jättekul tillsammans"

Exens relation har med andra ord gjort en helomvändning, och Margaux har vid ett flertal uttryckt hur tacksam hon är över relationen och återföreningen med Jacob – framförallt för sonen Arnolds bästa. Men föräldrarna verkar till och med trivas i varandras sällskap nu för tiden. 

– Vi hänger ju för Arnolds skull. Och för att jag och Jacob har faktiskt jättekul tillsammans. Vi har faktiskt det, sa Margaux i en Youtube-video nyligen. 

Och extra tydligt blev det att relationen utvecklats i en rasande takt, när Margaux och Jacob delade en närgången stund. Läs mer här. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

Margaux Dietz nya metod: "Tappat det totalt"

I en av Margaux senaste videos på Youtube-kanalen blir relationen till Jacob återigen aktuell. Men på ett minst sagt oväntat sätt, då Margaux tar till en annorlunda metod för att förbättra mellan förhållandet mellan exen. 

Margaux testar nämligen “healing” för första gången, och beger sig därefter till ett kontoret där Jacob befinner sig. 

– Jag ska berätta för honom om den här healer-sessionen. Det ska bli väldigt spännande. Jag tror att han kommer säga att jag har tappat det totalt. Men den nya Jacob är ju lite mer spirituell, han kanske också har märkt att jag har healat. Han kan ha känt av det också, berättar Margaux i videon. 

Foto: Youtube/Margaux Dietz

Väl på plats på kontoret frågar Margaux om Jacob har märkt av vibbarna från sessionen. 

– Har du känt av någonting idag, i energi? Jag har ju varit hos en healer, säger Margaux till Jacob och fortsätter: 

– Healern utgår från mig, men han kommer åt dig också. 

 – Jag vet inte om jag kände mer för att du kom in och var healad. Eller du var i och för sig piffig och glad, säger Jacob. 

Margaux Dietz nya steg i relationen med Jacob: "Han fixade mellan oss"

Och det visar sig att healern har haft ett finger med i spelet – mellan Margaux och Jacob. 

– För han fixade lite mellan oss. Känner du det?, säger hon. 

– Jag känner att det börjar hända någonting…, säger Jacob lurigt samtidigt som kameran istället byter till att filmar nedanför midjan. 

Foto: Youtube/Margaux Dietz
Foto: Youtube/Margaux Dietz

De båda skrattar gott åt, det möjligtvis lite snuskiga skämtet, medan Margaux lättsamt slår till Jacob på armen. 

Margaux och Jacob har med andra ord kommit en lång bit på vägen i sin relation. Och, om man tror på sådant, så har även mer spirituella krafter att göra med den positiva utvecklingen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!