Bianca Ingrosso avslöjar intima detaljer.
Bianca Ingrosso avslöjar intima detaljer. - Foto: Youtube/Bianca Ingrosso och Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrossos snuskiga avslöjande: “Onanerade…”

Att Bianca Ingrosso är öppen och bjussig med sina följare är inget nytt. Det blir återigen tydligt i en Youtube-video när hon avslöjar en minst sagt intim detalj om sina sexuella drifter...


Influencerdrottningen Bianca Ingrossos, 28, karriär fortsätter att gå som tåget. Sminkföretaget CAIA är en riktig framgångssaga och smyckesföretaget ANI Jewels har nyss gjort en storstilad entré på marknaden. 

Den redan upptagna Bianca får dagligen en rad olika förfrågningar, och alla tackar hon inte ja till. Men det finns en sak hon tackat nej till som verkar svida mer än de andra… 

Här kan du läsa om när Bianca Ingrosso avslöjade att hon har tackat nej till en roll i en film

Och att Bianca har många strängar på sin lyra är något som återspeglas i en viss omtalad stor investering. 

Priset på Bianca Ingrossos nya lägenhet på 300 kvadrat

I slutet av förra året droppade Bianca nyheten att hon kommer lämna sin nuvarande lyxlägenhet – för något ännu större. Och storleken på denna skämtar man sannerligen inte bort. 

Foto: Instagram/biancaingrosso

Och sekelskiftsvåningen på 300 kvadrat var ingen billig historia. Bianca har tidigare svarat ärligt på frågan alla undrar – nämligen prislappen på den nya Östermalmslägenheten. Över 40 miljoner kronor ska kalaset ha kostat, och innan flyttlasset officiellt går ska den även renoveras. Här kan du läsa mer om följarnas ilska efter Biancas bilder på lägenheten

Bianca Ingrossos intima avslöjande: "Onanerade"

Att Bianca är ärlig med sina följare är med andra ord inget nytt under solen. Och hennes senaste vlogg är inget undantag. Det är när hon och vännen och kollegan Lovisa Worge sitter och blir sminkade inför en kommande plåtning, som Bianca berättar att de ska fotas tillsammans med en häst. 

Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

Och samtalet mynnar därefter ut i något helt annat, när Bianca passar på att avslöja minst sagt intima detaljer om både hennes och Lovisas privatliv. 

– Lovisa är ju jättevan med att sitta på en häst. Jag har liksom suttit på en häst en gång i mitt liv. Och då typ kom jag för att det var så skönt. 

– Det är ju väldigt skönt dock, instämmer Lovisa med ett skratt. 

– Sidenote, jag var så sexuell när jag var liten. Dig ska vi inte ens prata om, berättar Bianca och fortsätter: 

– Jag började onanera när jag var typ tre. Men det är ingenting som slår dig.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!