Paow myser med ny kille på Rhodos

Paulina "Paow" Danielsson befinner sig i skrivande stund på Rhodos tillsammans med vännen Josefin Ottosson. Men nu har hon även skymtats med en ny kille.


Det var för cirka en månad sedan som Paulina "Paow" Danielsson, 28, gick ut med att det var slut mellan henne och den danske pojkvännen Alexander Zobel

Paret var tillsammans i cirka ett års tid. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Paow berättade för Nyheter24 att det började knaka i fogarna efter att hon skrivit negativt om Danmark på sina sociala medier. Det hela genererade sedan i att Paow inte blev medbjuden på en av Alexanders närmsta vänners bröllop i Cannes. 

Alexander åkte dit för att fira sin vän medan Paow blev kvar hemma i Sverige. Han hörde sedan inte av sig på ett par dagar och gjorde sedan slut. Men som vi alla vet är Paowsan en katt med nio liv som alltid landar på fötterna. Hon spenderade ett par veckor hemma i Sverige för att sedan ta sitt pick å pack och dra till Rhodos. 

Paow är tillbaka på OnlyFans

På plats i Grekland hjälper hon till att marknadsföra klubben Pepes Bodega, jobbar med sin OnlyFans som hon återupptagit samt festa loss tillsammans med sina nyfunna vänner. 

Och på tal om nyfunna vänner så syntes vår dokusåpadrottning sitta lite extra nära en kille som hon även zoomade in extra på. Hon avslutade händelsen med en väldigt nöjd min. 

Vem är killen som får Paow att se så nöjd ut? Bildkälla: kattpaow/Snapchat

Frågan är nu – vem är den mystiske killen?

Paow har tidigare kopplats ihop med SD-Tobbe efter att bilder florerat på sociala medier – mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!