Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren njöt verkligen under midsommarhelgen. - Foto: pernillawahlgren/Instagram

Pernilla Wahlgrens följare i chock efter detaljen i familjebilden

Pernilla Wahlgren engagerar mer än någonsin på sociala medier. Hon lägger flitigt upp både bilder och stories där hon låter följarna få sig en glimt av hennes vardag innehållande mys, kärlek, familjehäng och resor.


I år frälstes svenskarna med det bästa midsommarvädret sedan slutet på 70-talet. En värmebölja har dragit över Sverige – och trots att det är många som klagar på den tryckande värmen är det även många som anammat den. En av dem är Pernilla Wahlgren

På sina sociala medier berättade Pernilla i veckan att den här midsommaren var den bästa hon haft på flera år. Detta då hon fick spendera den med nära och kära i strålande sol tillsammans med god mat, sång och dans. Men det bästa av allt, det var nog att hon fick spendera den med sin pojkvän Christian Bauer och hans familj. 

Snabbt efter att Pernilla publicerat sina midsommaralbum började det att tisslas och tasslas bland följarna. På en av bilderna såg det nämligen ut som att Pernilla och Bauer "knackar förlovningsringar" vilket ofta betyder att man förlovat sig.

I podden berättade även Pernilla att hon valde att vara helt nykter på midsommar. Detta kan du läsa mer om här.

Följarnas fråga efter Pernilla Wahlgrens bild

Men det var inte det enda som satte grillar i huvudet hos följarna. Det som på nytt fick följarna att gnugga sina geniknölar var nämligen en bild på en jordgubbstårta. 

Anledningen?

Den är täckt av vita jordgubbar. 

Följarna undrade om gubbarna på tårtan. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Men precis som en följare skriver så finns det vita jordgubbar som alltså inte är omogna, sura och hårda. 

På engelska kallas de vita jordgubbarna för pineberries (pineapple + strawberry) då de påminner om anannas i smaken, men i Sverige kallar vi de kort och gott för vita jordgubbar – och de är jättegoda. 

Det måste sannerligen testas i sommar!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!