Onsdag 17 Aug
Stockholm

Alice Stenlöfs nya uttalande om expojkvännen: “Visste inte…”

Alice Stenlöfs nya ord om expojkvännen: “Visste inte…”
Alice Stenlöf har varit öppen med sina uppbrott från både Philip Wong och artisten Jireel. Foto: Instagram/alicestenlof

Alice Stenlöfs trogna följare har fått ta del av hennes uppbrott från både Philip Wong och artisten Jireel. Nu berättar Alice ärligt om sina expojkvänner och hjärtesorgen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i början av maj 2020 som influencern Alice Stenlöf, 26, och dåvarande pojkvännen Philip Wong, 28, gick ut med att kärleken tagit slut och att de gått skilda vägar, efter sex år tillsammans. 

Här kan du läsa mer om Alice Stenlöfs senaste avslöjande om Philip Wong

Efter uppbrottet från Philip Wong – Alice Stenlöf fann kärleken i Jireel

Några månader därpå fann Alice kärleken igen. l september 2020 bekräftade influencern att hon och rapparen Jireel Lavia Pereira, 22, var ett par. 

Men efter en höst och vinter kantad av kärleksfulla vloggar och Instagram-inlägg från paret tog även det förhållandet slut. I februari 2021 gick Jireel ut med nyheten som följarna redan haft på känn – att han och Alice inte längre var ett par.

Här kan du läsa mer om när det tog slut mellan Alice Stenlöf och Jireel

Foto: Instagram/jireellavia

Alice Stenlöf har med andra ord haft två offentliga förhållanden, som följarna känner till. Och nyligen djupdök Alice just i ämnet uppbrott och hjärtesorg. 

I förra veckan släpptes nämligen ett avsnitt av podden “Fashionablefit The Podcast” som drivs av träningsprofilen Hannah Andersson, där Alice Stenlöf medverkar. 

Det övergripande ämnet som diskuteras är att läka ett krossat hjärta, och Alice pratar då om främst två av sina förhållanden. Även om hon inte nämner några namn får följarna en riktigt privat inblick. 

Alice Stenlöf om expojkvännen: "Visste inte vem jag var"

I avsnittet berättar Alice ärligt om tillvaron som singel, och hur hon aktivt jobbar med sitt inre och kärleken till sig själv. 

– Jag gick från ett förhållande som var supertryggt, jag visste vem jag var i det förhållandet. Men jag visste inte vem jag var när jag var själv. 

Alice förklarar att det var något hon behövde reda ut innan hon var redo att stadga sig, men att hon blev tagen på sängen av hur snabbt hon blev kär igen. 

– Vi gjorde slut, och sen blev jag kär igen väldigt nära inpå det uppbrottet. Och det överraskade mig, det var nästan irriterande eftersom det inte var min plan. 

"Jag förlorade aptiten"

I avsnittet berättar Alice att hon föll hårt för den nya pojkvännen, och det var både vackert och passionerat, men hon fick aldrig tiden att hitta sin egen självständighet. Hon förlorade därmed sig själv i det nya förhållandet. 

– Jag hade mitt förhållande som varade väldigt länge, jag var typ 17 när jag träffade honom. Så jag tror att det är väldigt viktigt att vara singel och att ta den tiden att älska sig själv på riktigt, så att man har den grunden när man går in i ett nytt förhållande, förklarar Alice. 

Det här menar Alice gjorde att hon blev osäker i sitt senaste förhållande. 

– Jag började bli osäker kring det jag hade på mig, jag började bry mig om mitt utseende på ett annat sätt, jag förlorade aptiten, jag var trött och oinspirerad. 

Foto: Stella Pictures

Alice Stenlöf om uppbrottet: "Jag låg på min soffa och kunde inte röra mig"

När förhållandet med hennes senaste pojkvän tog slut försattes hon i ett depressivt tillstånd, förklarar Alice i podcasten. Hon berättar att tiden efter uppbrottet var tuff. 

– Jag låg på min soffa, jag kunde inte röra mig, jag kunde inte äta, jag kunde inte sova. Jag var bara en klump som grät konstant. 

Influencern berättar aldrig vilka expojkvänner som hon pratar om i avsnittet, men mycket stämmer onekligen in på hennes förhållande med Philip Wong samt Jireel. Ett längre förhållande som inleddes när hon var ung, och det senaste förhållande som lämnade henne totalt hjärtekrossad. 

Kan det vara Philip och Jireel som hon syftar på, måntro?

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.