Bianca Ingrosso, 27, pratar om sin sexualitet i podcasten "Inga beiga morsor"
Bianca Ingrosso, 27, pratar om sin sexualitet i podcasten "Inga beiga morsor" - Foto: Instagram/biancaingrosso/Stella Pictures

Bianca Ingrossos ärliga svar om sexuella läggningen: "Tjejer..."

När Bianca Ingrosso gästade podcasten "Inga beiga morsor" fick hon frågan om huruvida hon tänder på både tjejer och killar. Här är hennes svar!


Entreprenören och influencerdrottningen Bianca Ingrosso, 27, och krögaren Phillipe Cohen, 28, har varit ett par i åtta år – även om deras kärlekssaga har kantats av både upp och nedgångar. 

Nyligen påbörjades renoveringen av Biancas lyxlägenhet på Östermalm – en maffig bostad på 300 kvadratmeter som det är tänkt att både hon och Phillipe ska bo i så småningom.

Men på senaste tiden har en del följare börjat ana ugglor i kärleksmossen. Har Bianca och Phillipe gjort slut? Läs allt om de florerande ryktena här!

Foto: Stella Pictures

Så mycket pengar shoppar Bianca Ingrosso för

För ett par veckor sedan gästade Bianca Ingrosso vännen Melina Criborns podcast "Inga beiga morsor", som hon har ihop med influensern Ellinor Löfgren. 

Bianca Ingrosso är känd för att bjuda på frispråkiga och ärliga svar i intervjuer – och det här gästspelet var inget undantag. Poddavsnittet inleddes med ett gäng "snabba frågor", där en gällde huruvida realitydrottningen shoppar för mer än 100 000 kronor i månaden. Här kan du läsa Bianca Ingrossos svar!

Bianca Ingrossos svar – på frågan om tjejer

Därefter fick Bianca Ingrosso frågan om hon tänder på både tjejer och killar, och har ett direkt svar.

– Ja!

– Sa du ja? Frågar Ellinor Löfgren.

– Aa. Si, svarar Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Men jag har aldrig liksom känt så som jag känt med en kille, men jag tycker tjejer är det sexigaste vi har. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!