Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso avslöjar nu vad hon shoppar för varje månad. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso avslöjar hur mycket pengar hon shoppar för

Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Hon har även en garderob som många avundas. Nu avslöjar Bianca hur mycket pengar hon lägger på shopping varje månad.


Bianca Ingrossos bästa vän Melina Criborn driver podden "Inga beiga morsor" tillsammans med Ellinor Löfgren. I det senaste avsnittet gästas duon av Melinas bästa vän, Bianca Ingrosso, 27.

Bianca håller inte igen på något i det långa samtalet som trion har i poddstudion. 

Bland annat så berättar Bianca den invecklade sanningen om den sexvideon som Benjamin Ingrosso har spelat in och en hel del andra detaljer som fick många att tappa hakan.

Ett annat ämne som var uppe på tapeten var vad Bianca egentligen tycker om andra influencers.

Bianca Ingrosso gillar att shoppa! Nu avslöjar hon hur mycket pengar hon gör av med varje månad. Bildkälla: Stella Pictures.

Så mycket pengar shoppar Bianca för varje månad

En annan fråga som kom upp var hur mycket pengar Bianca Ingrosso shoppar för varje månad. 

Bianca är sedan länge ekonomiskt oberoende och god för flera hundra miljoner kronor. Hennes jätteaffär med CAIA Cosmetics bidrog i mångt och mycket till den feta framgången på bankkontot. 

Bianca köpte även en riktig värstingvåning nyligen. Över 40 miljoner kronor betalade Bianca för den enorma sekelskiftesvåningen på Östermalm i Stockholm, dit hon flyttar i vinter.

Så, ja Bianca Ingrossos svar på hur mycket pengar som går åt till shopping varje månad är kanske inte någon större chock.

I podden får nämligen Bianca frågan om hon shoppar för mer än 100 000 kronor i månaden.

– Det kan absolut hända. Det är upp och ner, säger Bianca Ingrosso i podden "Inga beiga morsor".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!