Måndag 15 Aug
Stockholm

Antonija Mandir vädjar till följarna – efter uppbrottet från Oliver Hunt

Antonija Mandir och Oliver Hunt var tillsammans sedan 2020.
Antonija Mandir och Oliver Hunt var tillsammans sedan 2020. Foto: Instagram/antonijamandir och Youtube/Antonija Mandir

Spekulationerna har gått varma sedan Antonija Mandir och Oliver Hunt meddelade att deras kärlekssaga tagit slut. Nu ber Antonija Mandir följarna om hjälp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var för tre veckor sedan som chockbeskedet kom. Förhållandet mellan Antonija Mandir, 26, och Oliver Hunt, 27, var över. 

För många av följarna slog nyheten ner som en bomb. Detta då paret hade kilat stadigt sedan 2020 och visat upp sin kärlek öppet på sociala medier. Chockbeskedet nödde följarskaran genom att både Oliver och Antonija gick ut på Instagram med att kärlekssagan nu hade tagit slut. 

Antonija Mandir och Oliver Hunt har gjort slut: "Blind av kärleken"

"Du var rätt, jag var rätt, vi var så rätt. Men tiden var inte rätt för oss. Jag och Oliver har valt att gå skilda vägar och vi behöver fokusera på oss själva ett tag. Det gick för snabbt och ibland blir man blind av kärleken", skrev Antonija.

Och det dröjde inte länge innan det började tisslas och tasslas kring det före detta paret. Efter uppbrottet har Antonija nämligen synts tillsammans med Alice Stenlöfs ex-pojkvän Philip Wong, 28. Något som Exonphbarb var först med att lägga ut. Profilerna satt då på en uteservering tillsammans, vilket fångades på bild. 

Antonija Mandir och Philip Wong. Bildkälla: https://www.instagram.com/exon...

Alice Stenlöfs första ord om Antonija Mandir och Philip Wong

Och i fredags valde Alice Stenlöf att bryta tystnaden och kommentera spekulationerna kring sitt ex och influencerkollegan Antonija. 

– Jag vet inte. Jag får bara saker skickat till mig. Jag har bara pratat med Philip, utöver det, det har ingenting med mig att göra. Jag personligen är mån om att Philip ska må bra. Han är den jag har haft ett förhållande med i sju år, har ingenting att säga om den situationen, sa Alice i en Youtube-video. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Här kan du läsa mer om Alice Stenlöfs första ord om Philip Wong och Antonija Mandir

Antonija Mandir om uppbrottet från Oliver Hunt: "Vad gör jag nu?"

Under söndagen valde Antonija att berätta om hur det ser ut för henne framgent, efter uppbrottet från Oliver. Hon satte sig ner i soffan hemma i lägenheten och berättade ärligt om sina känslor, och framtidsplaner, i en ny video på sin Youtube-kanal

– Det har gått tre veckor nu sedan jag och Oliver gjorde slut. Och jag känner bara: “Vad gör jag nu? Hur är man själv?”, förklarar Antonija. 

Foto: Youtube/Antonija Mandir

Hon berättar att hon aldrig bott själv och aldrig fattat beslut själv, något som nu gör henne nervös. Samtidigt känner hon att den resan är något hon måste göra, innan hon stadgar sig med giftermål och barn. 

– Ni har alltid sett mig med Jack (Stengel Dahl, reds.anm) från början, och sen ganska kort efter det såg ni mig med Oliver. Men nu är jag själv. Kan ni ge mig några fucking tips på hur man är singel?, säger Antonija och tillägger: 

– Jag vet inte hur man gör, jag mår skit. 

Foto: Youtube/Antonija Mandir

Antonija Mandirs vädjan till följarna: "Behöver er hjälp"

Antonija berättar att det är mycket frågetecken som hon behöver räta ut kring hur man är ensam, och vädjar till följarna om tips hur hon kan hantera singelperioden. 

– Bara de här tre veckorna har varit en berg och dalbana på Liseberg, det har vi alla sett. Det är liksom mycket nu, and I’m trying, och jag behöver er hjälp. 

– Vad gör ni när ni är själva? Vad gör ni när ni får hjärtklappning av att vara själva?

Nu när hon är singel har Antonija även en flytt i kikaren, och planen är att hitta något i stan. 

– Jag har planer på att sälja lägenheten. Jag har lite grejer som jag måste fixa innan jag kan sälja den, och sen ska jag bli av med den här och hitta något annat. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.