Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer befinner sig på resa i Marbella
Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer befinner sig på resa i Marbella - Foto: Instagram/pernillawahlgren/Stella Pictures

Christian Bauers vädjan till Pernilla Wahlgren på semestern: "Snälla sluta"

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian njuter av en semester i Marbella, men även i de lyckligaste förhållandena går åsikterna isär ibland. I sin podcast erkänner Pernilla att pojkvännen fått be henne sluta med ett beteende under resan.


Efter en hektisk vår full av turnéer och husbyggen har Pernilla Wahlgren, 54, tagit lite välförtjänt semester. 

Just nu befinner sig Pernilla Wahlgren i hennes lyxiga villa i Marbella tillsammans med Christian. Pernilla har berättat att paret tar en dag i taget och njuter av god mat, poddlyssnande, sol och varandra.

Pernilla Wahlgren: "Som jag njuter"

"Vi är bra på långfrukostar, jag & Bauer...Ingen väckarklocka, ingen tid att passa. Bara semester. Bara vi två. Som jag njuter….", skrev Pernilla och bjöd på en serie bilder från deras mysiga frukost på terassen. De har dukat upp med färsk frukt, charkuterier, äggröra, rykande hett kaffe och andra godsaker. På en av bilderna ler en barbröstad Bauer in i kameran.

"Bara vi två på denna plats är obeskrivligt", skrev Bauer som kommentar och avslutade med hashtaggen #baravara.

Men det var en detalj i bilden som fick följarna att se svart. Här kan du läsa mer om Pernilla Wahlgrens attack mot Christian Bauer!

Christian Bauers syrliga pik till Pernilla - under kärleksresan

Och trots att Pernilla Wahlgren och Christian Bauer trivs så bra ihop har ett av hennes beteenden dykt upp för diskussion under resan till Marbella, vilket Pernilla berättar mer om i senaste avsnittet av sin podcast "Wahlgren & Wistam". 

Nu när hon har så mycket tid över har hon nämligen svårt att sluta scrolla i sociala medier och lägga ifrån sig mobilen. Nu erkänner Pernilla att pojkvännen till och med behövt ge henne en vänlig, men bestämd tillsägelse.

– Jag är inne i en närmast sjuklig Instagram-besatthet. Christian säger hela tiden bara "snälla, ska vi försöka ha mindre skärmtid? Jag kommer inte säga till dig, men du kanske kan försöka lägga ifrån dig..?” Säger Pernilla Wahlgren i podden.

Vi håller tummarna för att Pernilla lyckas hitta en bra semesterbalans mellan Christian och telefonen!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!