Hur mycket kosing drar Erica Lindberg in egentligen?
Hur mycket kosing drar Erica Lindberg in egentligen? - Foto: Instagram/Erica Lindberg

Realityprofilen Erica Lindberg ville bli miljonär – så mycket pengar tjänar hon

Tv-profilen och influensern Erica Lindberg livnär sig på sociala medier och sitt företag för vegorecept. Tidigare la hon ut ett känslosamt inlägg på Instagram där hon berättade att hon strävade efter att bli miljonär. Men hur mycket pengar tjänar egentligen Erica Lindberg?


Influensern och realityprofilen Erica Lindberg, 26, har haft fullt upp sedan sin senaste medverkan i Paradise Hotel 2020. I programmet träffade hon Patrik Ekblom, 32, som hon senare blev tillsammans med.

Efter programmet började Paradise-profilerna bygga sig en framtid ihop. De köpte hus tillsammans och startade en gemensam Youtube-kanal, men meddelade i maj att de valt att gå skilda vägar. Här kan du läsa mer om det forna kärleksparets beslut.

Erica Lindbergs tårfyllda inlägg: “Ville bli miljonär”

I en tårfylld händelse på Instagram har Erica Lindberg berättat att det gångna året har varit det värsta i hennes liv, men betonar också att det inte enbart behöver handla om uppbrottet.

I händelsen skriver Erica att mycket hänt och att hon inte mår bra. En lärdom hon ville dela med sig av till sina följare var att pengar inte heller har gjort henne lycklig, trots att hon strävat efter rikedomar. 

”Mitt mål för 2022 var att bli miljonär, men jag har ändrat det för ett tag sedan, för mitt absolut enda mål i år är att få tillbaka min självkänsla och bli den självsäkra och positiva tjejen jag alltid varit.”, skriver Erica.

Hon berättar vidare att hon nu kommit halvvägs till sitt mål att bli miljonär, men ändå mår dåligt. Det kan du läsa mer om här.

Foto: Instagram/Erica Lindberg
Foto: Instagram/Erica Lindberg

Så mycket pengar tjänar Erica Lindberg

Erica Lindberg verkar för närvarande ha lagt reality-tv på hyllan och sysslar mest med sina sociala medier och sitt företag för vegomat, Vivamus Virdi.

Vivamus Virdi lanserades i slutet på 2021 och appen med samma namn släpptes i april 2022. 

Efter sitt hårda arbete ska Erica alltså ha kommit halvvägs till sitt mål att tjäna ihop en miljon kronor. Men hur mycket pengar tjänar Erica Lindberg egentligen?

Foto: Stella Pictures

Enligt uppgifter från Skatteverket, som Nyheter24 tagit del av, hade Erica Lindberg under 2020 en fastställd förvärvsinkomst på 327 100 kronor. Det motsvarar alltså en månadslön på ungefär 27 258 kronor. Samma år hade hon ett underskott av kapital på 16 766.

Ericas enskilda firma också ha omsatt mellan 100–199 000 kronor under 2021, enligt uppgifter från Alla bolag. Erica Lindberg har även ett aktiebolag registrerat, men det finns ännu inget redovisat bokslut.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.