Bianca Ingrosso
"Horny..." - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrossos första ord om livet utan Phillipe Cohen: "Kåt"

Det kommer inte som någon nyhet för någon där ute att Bianca Ingrosso har hot girl summer. Och nu har även hennes vänner valt att uttala sig om det hela.


Någon som sannerligen anammat den väderväxlande sommaren 2022 är Bianca Ingrosso

Hon har flitigt uppdaterat sin Instagram från sina upptåg där hon tuffat på hot girl summer-tåget. Det har bland annat vankats festival i Stockholm, middagar ute, sensuella bikinistories från Spanien och mingel med andra vänner från influensersfären. 

Bianca beslöt sig även för att pipa iväg till Way Out West tillsammans med bland andra Rosanna Charles, Alice Stenlöf och Emilio Araya. Där träffade hon även på sitt gamla ragg Oliver Strige som gänget flitigt umgicks med hela resan. 

Frågan många av Biancas följare ställt sig är dock – var är Phillipe Cohen?

Bianca och Phillipe. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Och för de som inte hängt med de senaste åren så har följarna flertalet gånger lyckats luska fram att profilerna gjort slut innan det ens blivit bekräftat. 

Phillipe pyser sin kos till Göteborg för att hänga på Bönor och bagels samt söker hundvakt till sin vovve Ted. Detta medan Bianca pepprar ut sensuella bilder på Instagram, hittar tillbaka till Alice Stenlöf samt skriver att livet leker. Detta plus att profilerna i sedvanlig ordning avföljer varandra. 

Och så blev det även denna gång. 

Vännerna: "Bianca är single and ready to mingle"

Utöver att Bianca är god vän med Rosanna och Emilio så har hon även tidigare gästat deras podd "Två meter dumheter" där det bjöds på en hel del smask. 

I senaste avsnittet var inte Bianca i studion men istället hade gänget spelat in under en festkväll på Way Out West. 

– Jag kan säga att det är sjukt mycket snygga människor här, hör man Bianca Ingrosso säga. 

– Alltså för er som inte vet, Bianca is single and ready to fucking mingle, säger Emilio. 

– And horny, horny, fyller Bianca i. 

Spännande!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” sålts

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

2 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.