Stockholm

Råkade Tanby Klara precis visa sin pojkvän i vloggen?

Klara Elvgren
Klara Elvgren. Foto: Stella Pictures.

Klara "Tanby" Elvgren har en ny pojkvän och följarna luskar för fullt efter ledtrådar efter den mystiske mannen i hennes vloggar.


Läs mer

Det var för cirka ett halvår sedan som det stod klart att streamingtjänsten HBO Max spelat in en ny realityserie vid namn “FBOY Island”. 

Programmet går ut på att tre kvinnor i sällskap med en grupp män åker till en tropisk ö. Hälften av männen är ”nice guys”, där för att hitta kärleken, medan den andra hälften är självutnämnda ”fboys”. De är ointresserade av långvariga relationer men mer intresserade av vinstpengarna.

Klara Elvgren är programledare för nya programmet. Bildkälla: HBO

Kvinnorna ska under programmets gång sedan dejta sig igenom utbudet av män, i hopp om att hitta kärlek. Samtidigt ska de försöka sålla bland vilka av männen som är “snälla” och vilka som är så kallade “fboys”. 

Konceptet skapade snabbt ramaskri ute i stugorna och fick sociala medier att koka, något som Nyheter24 tidigare rapporterat om.

Men det var inte bara deltagarna som lyckades få känslorna att svalla under inspelningen. Programledare Klara Elvgren träffade nämligen sin nuvarande pojkvän – som var en av deltagarna. 

Han pekas ut som Klara Tanbys pojkvän

Den lycklige är ingen mindre än deltagaren Jhon Arboleda. Detta avslöjades i sedvanlig ordning av Exonphbarb som för övrigt tycks ha en väldigt fin relation med Klara.

Inlägget. Bildkälla: Exonphbarb

Jhon är 25 år gammal och arbetar som personlig tränare. Han har även imponerande 75 000 följare på TikTok. 

Innan Fboy Island börjar att sändas, samt under hela programmets gång antas det att Klara och pojkvännen inte kommer att kunna visa sin relation ute i det offentliga. Men under hennes senaste resa ser det sannerligen ut som att han var med då Klara då och då pratar med någon bakom kameran. 

– Du ser min systers förlovningsring? Känn ingen press men en sån vill jag ha, säger hon och kollar kärleksfullt på personen bredvid sig. 

Man hör dock ingen röst som svarar. 

Personen bredvid Klara häller sedan upp drinkar till sällskapet och mycket riktigt är det en krallig manshandled som syns i bild. 

Spännande...

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.