Amanda Schulman riktar skarp kritk mot Moderaterna på sin Instagram
Amanda Schulman riktar skarp kritk mot Moderaterna på sin Instagram - Foto: Christine Olsson/Pontus Lundahl/TT

Amanda Schulmans attack mot Ulf Kristersson: "Mig lurar du inte"

Det är på Instagram som poddaren och företagaren Amanda Schulman riktar skarp kritik mot Moderaternas valaffischer inför valet på söndag. "Ulf vill att vi ska bli rädda för en verklighet som inte finns", skriver hon i inlägget.


I förra veckan hamnade Amanda Schulman, 42, i blåsväder på sociala medier, sedan en video på hennes nya hundvalp Fonzie blivit viral. 

Under en promenad vägrade Fonzie plötsligt gå, och på sin Instagramstory la hon upp ett klipp där hon släpar hundvalpen längs marken, vilket Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

Kritiken lät sig inte vänta, och på hennes senaste Instagrambilder i flödet rasar följarna på beteendet.

Foto: Instagram

Här kan du läsa mer om Amanda Schulmans valpkritik!

Schulman om Kristersson: "Översittare"

Amanda Schulman har många strängar på sina lyra och räds inte för att blanda in partipolitiska åsikter i sitt Instagramflöde. I slutet på augusti la hon ut en bild på en av Moderaternas valaffischer där hon kallade partiledare Ulf Kristersson för översittare.

"Känslan är att han snackar skit om Sverige. Som att Sverige är fruktansvärt och att han kan ta tag i detta skitland", skrev Amanda upprört på Instagram.

Poddaren riktade skarp kritik mot Moderaternas affischering. Foto: Instagram/mandyschulman

Amanda Schulman till ny attack mot Moderaternas affischer

Under onsdagsmorgonen lägger Amanda Schulman upp ytterligare kritik mot Moderaternas affischering – och även den här gången är det ord och inga visor från Fredagspoddaren.

Affischen i fråga handlar om ambulanspersonalen, som enligt Moderaterna "ska rädda liv, inte frukta för sitt eget." Enligt Schulman målar upp ett problem som inte finns, med hopp om att väljarna ska rösta på Kristersson för att lösa det.

"Blev som vanligt rasande när jag ser Moderaternas valaffischer. Förlåt men vilka pratar de om? 7 pers? 99,99999 procent av Sveriges befolkning ser väl ambulanspersonal som hjältar och är bara tacksamma när de är sjuka och blir omhändertagna av ambulanspersonalen?", skriver Amanda Schulman och fortsätter:

"Men Ulf vill att vi ska bli rädda för en verklighet som inte finns för att sen rösta på honom för att han ska få "ordning på skiten". Men mig lurar du inte. Och dessutom har han nu hjälpt SD att bli Sveriges näst största parti. Usch!"

"Mig lurar du inte", skriver Amanda Schulman. Foto: Instagram/mandyschulman
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!