Alice Stenlöf
Alice Stenlöf får sig en släng av sleven. - Foto: Stella Pictures/Youtube

Bianca Ingrosso chockar följarna med syrlig kommentar mot Alice Stenlöf – under Gina-resan

Det är i sin nya vlogg som Bianca Ingrosso befinner sig i Italien för att vara med i Gina Tricots senaste kampanj. I hennes video får man se glimtar från alla fotograferingar, men hon passar även på att ge en känga till Alice Stenlöf.


Det är under de senaste veckorna som företaget Gina Tricot skapat ramaskri efter att ha använt sig av Bianca Ingrosso i sin senaste kampanj. 

Bianca är ansiktet utåt i Gina Tricots senaste reklamkampanj. Nu bojkottas företaget av många kunder. Bildkälla: Stella Pictures/Instagram

Anledningen är att Gina Tricot har i sin policy sedan flera år tillbaka att inte använda sig av modeller med en ätstörningsproblematik. Bianca har under årens gång valt att vara öppen med att hon sedan barnsben lidit av bulimi och att hon än idag kämpar mot sjukdomen. 

Trots det väljer otaliga företag, bland annat Gina Tricot att använda henne i sina reklamkampanjer. 

Det hela uppmärksammades först av Bloggbevakning.

Gina har nu skrivit ut ett meddelande på Instagram där de bemöter kritiken. Någonting som många kommenterat är ett "icke-svar".

Mer om det kan du läsa här.

I sin senaste vlogg befinner sig Bianca i Italien tillsammans med Gina-gänget och följarna får då hänga med under vardagarna där det jobbas och fotograferas för fullt. 

Men i kommentarsfältet är det en annan sak som följarna reagerat på. Nämligen en passning Bianca riktar till en av sina nära vänner Alice Stenlöf

Bianca säger det hela med glimten i ögat. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca Ingrossos ord till Alice: "Gör det till din grej"

I vloggen står Bianca och har precis blivit färdigsminkad när hon passar på att svara på en fråga då hela videon även är en frågestund. 

Alice får sig en släng av sleven. Bildkälla: Youtube

– Tre saker du inte kan leva utan i höst. Ja, en av de sakerna är ju kaffe, och kaffe är ju en sak som alla gillar, men jag tycker att det är så kul med, och ja detta är en pik till dig Alice, med människor som gör kaffe till hela sin personlighet. Alla gillar kaffe. Verkligen ALLA gillar kaffe, säger Bianca. 

Fler kommentarer. Bildkälla: Youtube

I kommentarsfältet var det några av Biancas följare som även dom ansåg att Alice kaffekaraktär gått lite överstyr. 

Alice har inte kommenterat det hela men tar det säkerligen med en klackspark.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!