Hur bra koll har du på poddaren och programledaren Edvin Törnblom?
Hur bra koll har du på poddaren och programledaren Edvin Törnblom? - Foto: Jonas Ekströmer/TT/Stella Pictures

Edvin Törnbloms flirtiga invit till kändismannen: "Sveriges sexigaste"

Edvin Törnblom är en av Sveriges allra hetaste medieprofiler just nu. Hur bra koll har du på honom, hans mamma och pappa, kärleksliv, förmögenhet och längd? Nyheter24 har samlat allt du vill veta!


Info om Edvin Törnblom: Bostad och ursprung

Edvin Törnblom, 26, föddes 22 februari 1996 och är uppvuxen i Nacka utanför Stockholm. Uppväxtsåren präglades av utstötthet och mobbning, vilket han berättat mer om i en intervju med Nacka Värmdö Posten från 2019:

– Mycket av min uppväxt var att jag hängde med mina föräldrar i Nacka, var med på deras aktiviteter, träffade deras vänner. Jag har verkligen fått upptäcka Nacka på egen hand och på så sätt skapat en stark koppling. För mig betyder verkligen Nacka trygghet. Nacka är för mig det Palma är för pensionerade svenskar. Det är min safe zone. Här kan jag andas ut, säger Törnblom till tidningen.

Var bor Edvin Törnblom?

Sedan februari 2022 bor Edvin Törnblom i en 42 kvadratmeter stor lägenhet på Södermalm i Stockholm. 

Edvin Törnblom driver podden Ursäkta med Johanna Nordström

Edvin Törnblom är en väletablerad medieprofil och programledare, känd från bland annat "Sveriges värsta bilförare". Men det stora genombrottet har han fått genom podcasten "Ursäkta" som han har ihop med komikern Johanna Nordström

Tidigare i år var duon ute på en slutsåld liveturné, där en låt om Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch blev minst sagt omtalad. 

Här kan du läsa mer om Edvin Törnblom och Johanna Nordströms låt om Ebba Busch.

Edvin Törnbloms längd – hur lång är han?

Många är nyfikna på hur lång Edvin Törnblom är. Dessvärre har poddprofilen inte kommenterat sin längd i offentliga sammanhang. Något som däremot står klart är att han är en bra bit längre än kollegan Johanna Nordström.

Här kan du läsa mer om Johanna Nordström, hennes pojkvän och förmögenhet.

Edvin Törnblom och Johanna Nordström. Foto: Stella Pictures

Har Edvin Törnblom någon pojkvän eller partner?

Edvin Törnblom pratar öppet om sitt dejtande i Ursäkta-podden – men har inte gått ut med att han är tillsammans med någon. Om Edvin Törnblom har någon pojkvän eller partner är okänt.

I våras var Edvin Törnblom "supersingel", och sa följande om sitt kärleksliv i intervju med Expressen:

– Man får alltid höra att när man inte söker, det är då det dyker upp. Jag försöker att aktivt inte söka, för det är då alla säger att det ska dyka upp någon. Fast egentligen är jag en aktiv sökare, fast inaktiv.

Här kan du läsa mer om Edvin Törnblom och hans kärleksliv.

Edvin Törnbloms flirtiga invit till Linus Wahlgren

När Pernilla Wahlgrens lillebror Linus Wahlgren gästade Martin Björks Youtubeserie "Intimt med Björken" dyker plötsligt Edvin Törnblom upp på skärmen med en videohälsning till gästen.

Foto: Youtube

– Jag är ett väldigt stort fan av dig. Du är Sveriges sexigaste man, säger Edvin Törnblom till Linus Wahlgren.

– Han vill ju verkligen... väldigt mycket med dig. Du är hans frikort. Han tycker du är snyggast i hela Sverige, säger Martin Björk till Wahlgren, när Edvins klipp spelats upp.

Linus Wahlgren gör klart i Intimt med Björken är att han "single and ready to mingle" – men om de blir någon romans mellan dem, det återstår att se.

Vem är Edvin Törnbloms mamma och pappa?

Ser inte Edvin Törnbloms föräldrar lite bekanta ut? 

Hans mamma heter Marianne Eklöf Törnblom, är 66 år gammal och en framgångsrik operasångerska. Hon har bland annat synts på Kungliga Operan.

Edvin Törnbloms pappa heter Peter Törnblom och har dykt upp på röda mattan ihop med sin son.

Foto: Stella Pictures

Edvin Törnbloms förmögenhet – så mycket tjänar han

Under taxeringsåret 2021 hade Edvin Törnblom en inkomst av tjänst på 504 379 kronor, eller drygt 42 000 kronor i månaden. 

Under 2021 omsatte hans aktiebolag Edvin Törnblom AB 3 736 000 kronor, och bolagets tillgångar uppgår till 3 339 000 kronor.

/
/
/
Senaste nytt

Petra Mede blev mamma vid 52 – avslöjar hur dottern blev till

Mellostjärnan har opererat bort tumör – bara dagar innan finalen

Under lördagens Mello-final väljs Jimmy Jansson in i programmets "Hall of fame". Men i veckan har han haft mycket annat att tänka på. Han opererade nämligen bort en tumör i början av veckan.

New Kids on The Block släpper nytt

New Kids on The Block släpper nytt album i vår. "Still kids" kommer den 17 maj och är gruppens första på elva år. Albumet föregås av singeln "Kids" som släpptes på tisdagsmorgonen.

Fångarna på fortet 2024: Deltagare i vårens säsong

Under våren har en ny säsong av "Fångarna på fortet" premiär. Men vilka är egentligen med i programmet? Nyheter24 listar alla lag och deltagare.

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

1 timme sedan
Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

1 timme sedan
Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.