Stockholm

Bianca Ingrosso gick på lyxdejt med världsstjärnan – avslöjas av vännen

Bianca Ingrosso gick på middagsdejt med en värdsstjärna av rang
Bianca Ingrosso gick på middagsdejt med en värdsstjärna av rang. Foto: Stella Pictures/Instagram/biancaingrosso

I podcasten "Inga beiga morsor" avslöjar Bianca Ingrossos nära vän Melina Criborn att hon och Caia-grundaren varit på en lyxig dubbeldejt. Biancas dejt var ingen mindre än en världsstjärna.


Läs mer

I mitten av augusti stod det klart att Bianca Ingrosso, 27, är singel, efter flera år tillsammans med krögaren och Youtubern Phillipe Cohen, 28. 

Förhållandet kantades av uppbrott – men av allt att döma har paret gått skilda vägar för sista gången nu. 

Bianca Ingrosso är singel efter uppbrottet från Phillipe Cohen

Men Bianca Ingrosso hänger inte läpp för det, utan har vid flera tillfällen nämnt att hon trivs väldigt bra med livet som singel. 

Hennes relation till expojkvännen Phillipe verkar dessutom vara helt okej – för ett par veckor sedan publicerade hon nämligen en bild på sin Instagram när hon handlat hem mat från hans nyöppnade restaurang "Posto Pasta".

Här kan du läsa mer om Bianca Ingrossos vinkning till Phillipe Cohen efter uppbrottet.

Mystiska dejten med världsstjärnan

Men nu står det klart att Bianca Ingrosso börjat dejta. I podcasten "Inga beiga morsor" berättar nämligen hennes vän Melina Criborn att hon och hennes make, dj:n Jacob "Nause" Criborn, ätit en romantisk lyxmiddag med Bianca och en okänd man.

– Jag var på middag... Jag var på dubbeldejt. Jag, Jacob, Bianca och då en kille, säger hon i podcasten.

Och Biancas dejt för kvällen var inte vilken kille som helst – utan en idrottsman på högsta elitnivå. Enligt Melina Criborn är han "typ trea i världen i sin kategori". 

Namnet på världsstjärnan väljer hon att hålla hemligt, men poddkollegan Ellinor Löfgren lyckas luska ut en och annan ledtråd om vem det skulle kunna vara:

– Bor han i Sverige?

– Nej, svarar Melina.

– Varför är han här? Kan det ha att göra med Stockholm Open, tennis?

– Mycket möjligt. No comments. Han är lång...

– Aha. Är han brunhårig?

– Mm. 

Bianca Ingrossos dubbeldejt - åt middag på Sturehof

Vidare berättar Melina att tennisproffset är i 30-års åldern och bor i Monaco. Dubbeldejten ägde rum på Sturehof i Stockholm – men sen skulle tennisproffset resa vidare, så det blev ingen "all nighter". 

Men av allt att döma hade hela sällskapet en lyckad kväll.

– Han var skittrevlig, vilken gullig kille, säger Melina Criborn i podcasten.

Vilket tennisproffs kan det ha varit?

Man börjar ju genast fundera på vilket tennisproffs det kan ha varit som fick lyckan att dejta Bianca Ingrosso. På topplistan över världens fem bästa tennisspelare hittar vi Carlos Alcaraz Garfia, 19, Rafael Nadal, 36, Casper Ruud, 23, Daniil Medvedev, 26 och Stefanos Tsitsipas, 26. 

De som stämmer bäst in på utseendebeskrivningarna som angavs i Inga beiga morsor, och som dessutom bor i Monaco är Medvedev och Tsitsipas. Medvedev är däremot gift sedan 2018 och nybliven pappa sedan 14 oktober i år. 

Tennisproffsen Daniil Medvedev (198 cm lång) och Stefanos Tsitsipas (193 cm lång). Foto: Claudio Bresciani/David Inderlied/TT

Tsitsipas är av allt att döma och singel och tävlade dessutom i Stockholm Open 2022. Men om det var han, eller någon helt annan tennisspelare som Bianca Ingrosso dejtade förblir okänt.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.