Fredag 2 Dec
Stockholm

Bianca Ingrosso: "De två sakerna kommer jag aldrig att prata om i en intervju"

Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso gästade Hellenius hörna. Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso är en av våra bjussigaste kändisar. Men det finns ett par saker hon aldrig kommer att vilja berätta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Långköraren Wahlgrens värld har gått i hela tolv säsonger. Under årens lopp har tittarna fått följa med på familjens upptåg, flyttlass, uppbrott och dejtingliv. Någonting som även utmärkt sig i serien är de ofiltrerade bråken mellan Bianca Ingrosso, 27, och Pernilla Wahlgren, 54.

Bianca och Pernilla har många gånger rykt ihop framför kamerorna och ofta har det berott på helt olika saker. 

Ett vanligt förekommande ämne som tenderar att skapa friktion är att Bianca anser att Pernilla behandlat henne och Benjamin Ingrosso olika  under uppväxten och att Benjamin blivit mer curlad, vilket Pernilla till och med erkänt i sin podd. 

"De blev inte likadant behandlade". Bildkälla: Stella Picture

– Jag har ju förmågan att skämma bort barnen genom att städa åt dem, och det där skäms jag fortfarande för. Att jag tycker att jag särbehandlade mina killar, säger Pernilla Wahlgren i sin podcast "Wahlgren & Wistam".

– Gud vad intressant, svarar Sofia Wistam.

– Och jag tycker det är hemskt när jag inser det, att jag var mycket mer irriterad på Bianca. "Hallå, du har inte bäddat din säng, du har inte gjort det och det och det". Och sen kunde jag gå in till Benjamins rum och bädda hans säng och fixa, för han är pojke.

I ett annat uppmärksammat avsnitt ryker de ihop under en bilfärd då se kommer in på Biancas ätstörningar. 

Bianca Ingrosso fick ett utbrott i bilen. Bildkälla: discovery+

Bianca Ingrosso: "Det här är det enda jag inte pratar om"

I söndags gästade Bianca programmet "Hellenuis hörna" med David Hellenius och pratade då om alltifrån framtidsdrömmar, hur det är att ha sin alldeles egen talkshow samt en del om sin uppväxt. 

– Jag vill ha minst fyra barn och ser verkligen fram emot att bli mamma och fru. Men självfallet vill jag att alla andra bitar i livet ska ligga stadigt då, berättade hon. 

– Min bästa gäst i showen? Hmm, jo men det måsta ju vara morsan. Hon är ju en ikon, sa hon då. 

Men senare i intervjun när de kommer in på Pernilla igen berättar Bianca att det alltid kommer att vara en del kring sin och Pernillas relation som hon inte kommer att berätta om. 

Bianca gästade Hellenius hörna. Bildkälla: TV4

– Du är ju verkligen öppen och bjussig med dina följare. Men finns det någonting du känner att du aldrig kommer att dela med dig av?, frågade David.

– Vad det var som jag och mamma bråkade om under alla år då det var som värst.... sen kommer jag inte heller vilja berätta om vilka problem som jag och mitt ex hade, avslutar Bianca. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.