Oliver Ingrosso
Melina Criborn och Oliver har en väldigt nära relation.

Oliver Ingrossos syrliga pik mot Melina Criborn: "Betedde sig som en bebis..."

Melina Criborn har en väldigt nära relation med hela familjen Wahlgren/Ingrosso. Det märks inte minst på sättet de pratar med varandra.


Det var i april tidigare i år som influencern Melina Criborn, 31, fick sitt andra barn Jack tillsammans med Jacob Criborn, 31, även känd som DJ:n "Nause". Sedan tidigare har de dottern Cleo, som ingen mindre än Benjamin Ingrosso är gudfar till. Paret är nämligen goda vänner med familjen Wahlgren/Ingrosso, och har ofta synts till i "Wahlgrens värld" samt på sociala medier tillsammans med både Benjamin och Bianca Ingrosso.

Bianca och Benjamin var även toastmaster och toastmadame på Criborns bröllop vilket tittarna kunnat se i Wahlgrens värld. Bianca är även gudmor till sonen Jack. 

Men det stannar absolut inte där. 

Benjamin Ingrosso har sexvideo på Melina Criborn

När Bianca Ingrosso för ett tag sedan gästade “Inga beiga morsor” kom ämnet sex inte helt otippat upp. Bianca avslöjade då att även hon har tagit del av en intim video som Benjamin filmat på Melina och hennes man Jacob....

Melina Criborn och Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures

– Jag har sett videon, säger Bianca. 

– Det finns alltså EN sexvideo på mig och Jacob på Benjamins telefon. Det är inte som att han står och filmar titt som tätt, inflikar Melina. 

Bianca går därefter in på detalj hur den barnförbjudna videon faktiskt såg ut. 

– Melina står och hänger på sängen, Jacob står bakifrån och juckar. Och Benjamin står och filmar och vill aldrig sluta titta, berättar hon och skrattar högt. 

Oliver Ingrossos roliga kommentar till Melina Criborn

Men det är inte bara Benjamin och Bianca som Melina har en nära relation med. Hon är även nära vän med Oliver Ingrosso. Profilerna var nyligen på en Paris-resa tillsammans med ett stort gäng vilket Oliver publicerade en bild på. 

Under resans gång blev det otaliga besök på stadens alla restauranger, shopping samt en hel del bebisgos då Melina och Jacobs barn var med. 

Melina kommenterade på Olivers bild med orden: "Bästa gänget". 

Oliver svarade då: "Ja, förutom att Jack betedde sig som en bebis hela resan annars håller jag med ;)". 

Och ja, Jack är ju..... en bebis. 

Lite pappahumor men något hade det absolut....

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!