Lovisa Worge pengar
Lovisa Worge spenderade en och annan krona på Cartier. - Foto: lovisaworge/Instagram

Lovisa Worge chockar följarna med shoppingen på Cartier: "860 000 kronor..."

Att Lovisa Worge gillar att lägga några slantar på shopping – det är ingenting nytt under solen. Men nu misstänker vi att hon köpt någonting för en summa som är så hög att man ramlar av stolen.


Lovisa Worge, 25, träffade Bianca Ingrosso första gången år 2018. Hon var då på intervju för tjänsten som Biancas assistent. Enligt Bianca så klickade inte tjejerna helt direkt men Ingrosso kände att Worge var en ordentlig tjej som skulle "få jobbet gjort". 

Men lite visste tjejerna då. 

Lovisa på arbetsintervju hos Bianca. Bildkälla: Dplay

Idag är de absolut bästa vänner och Lovisa har slutat som assistent och arbetar istället både med CAIA samt företaget ANI som hon driver tillsammans med bland andra Bianca. 

Bianca har många gånger berättat att Lovisa är den bästa hon någonsin arbetat med och att det var därför hon fick en saftig bonus för ett par år sedan. Hur mycket hon fick? Det kan du läsa här. 

Lovisa Worges SINNESSJUKA shopping

Och degen som varje månad åker in på Lovisas konto är ingen stillaliggande sjö direkt. Worge är nämligen ett stort fan av shopping och varje vecka publicerar hon sina nya inköp på sina sociala medier. 

Hon slog nyligen till på ett par gummistövlar från Chanel som hon köpte på butiken Vestiaire Collective.

Vestiaire Collective är en secondhand-butik som säljer lyxkläder, och där ligger gummistövlarna från Chanel ute för 26 000 kronor. Det dyraste paret av Chanel-gummistövlarna på sajten går loss på 37 000 kronor.

Men nu har hon unnat sig någonting helt annat. På TikTok visar Lovisa upp vad hon valt att ge sig själv i julklapp, och det var ingen badbomb direkt. Nej Lovisa stegade in på Cartier där hon senare gick ut med en kasse full. 


En av de smycken hon filmade länge på i sin video är en ring som går loss på svindlande 860 000 kronor. 

PANTHÈRE DE CARTIER RING. Bildkälla: Cartier.com

Panthère de Cartier är gjord av vitt guld 750/1000, onyx, med 4 smaragder och 298 briljantslipade diamanter på totalt 1,82 carat.

Huruvida Worge köpte ringen är ännu oklart, men att kalaset antagligen inte blev någon billig historia – det har vi alla förstått. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!