Stockholm

Så SJUKT mycket kostar Lovisa Worges nya gummistövlar 

Lovisa Worge
Lovisa Worge köpte ett par gummistövlar...och billiga, det var dom inte. Foto: Instagram/lovisaworge, Tomas Oneborg/SvD/TT Bild. Bilden är ett montage.

Lovisa Worge ligger nog inte sömnlös och tänker på elkriser, inflation och höga matkostnader. Hon har nämligen köpt ett par gummistövlar för en helt hutlös summa...


Läs mer

Lovisa Worge, 25, har på bara några få år blivit en av Sveriges hetaste influencers. Lovias karriär började när hon fick jobb som Bianca Ingrossos assistent, och sedan dess har det blomstrat jobbmässigt för Worge. 

Idag driver Lovisa smyckesmärket Ani Jewels tillsammans med Bianca, och Lovias bankkonto är inget att skämta bort.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur mycket pengar Lovisa tjänade som Biancas assistent, och hon kunde då plocka ut närmare 50 000 kronor i månaden. Utöver det så har Lovisas bolag Lovisa Worge AB tillgångar på 1,3 miljoner kronor.

Lovisa har minst sagt råd med sin exklusiva livsstil. Men det var inte längesedan som Lovisa hånades för ett budgettips hon gav sina följare – som menade att det var något världsfrånvänt...

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso under en fotografering för Ani Jewels. Bildkälla: Stella Pictures.

Lovisa Worges nya köp: gummistövlar från Chanel

Precis som sin tidigare chef Biana Ingrosso så gillar Lovisa Worge att shoppa. Bianca Ingrosso brände nyligen 70 000 kronor på Prada-butiken i Stockholm, och Lovisa är inte sämre hon.

Det här med el-kriser, inflation och höga matkostnader verkar inte riktigt vara något som gör att Lovisa Worge ligger sömnlös om nätterna om vi säger så. På Instagram visade hon nämligen upp sitt senaste inköp.

Lovisa har slagit till på ett par militärgröna gummistövlar från det franska modehuset Chanel. Och gratis, det var dom inte direkt. 

Vestiaire Collective är en secondhand-butik som säljer lyxkläder, och där ligger gummistövlarna från Chanel ute för 26 000 kronor. Det dyraste paret av Chanel-gummistövlarna på sajten går loss på 37 000 kronor.

Chanel-butiken i Stockholm. Bildkälla: Tomas Oneborg/SvD/TT Bild


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.