Pernilla Wahlgren har flyttat in i sitt nya hus, men allt är inte frid och fröjd
Pernilla Wahlgren har flyttat in i sitt nya hus, men allt är inte frid och fröjd - Foto: Stella Pictures/Instagram/biancaingrosso

Pernilla Wahlgrens missnöje med lyxvillan – klagar i ny video: "Kul när man blir lämnad..."

Pernilla Wahlgren har äntligen fått flytta in i sin nya villa på Lidingö, men allt är inte frid och fröjd. Enligt realitydrottningen är mycket fortfarande ofärdigt.


Inom loppet av några veckor har livet förändrats på flera plan för Pernilla Wahlgren, 55. 

Strax innan jul stod hennes nya lyxvilla på Lidingö klart för inflytt, och på dopparedagen den 24 december samlades hela familjen för att fira både julafton och Pernillas födelsedag.

Men inte nog med det – i mellandagarna gick hennes stora kärlek Christian Bauer ner på ett knä i Sälen och friade. Pernilla Wahlgren sa ja, och är numera en förlovad kvinna. Läs mer om frieriet här.

Pernilla Wahlgrens följare: "Gode gud"

Nu väntar en ny vardag i det sprillans nya huset för Pernilla och Bauer. Under arbetets gång har flera följare haft ett och annat att säga om hennes inredningsval, och varit allt annat än imponerade. 

Pernilla Wahlgrens följare förfäras över hennes inredning: "Gode gud"

Nya videon från lyxvillan

I sitt sprillans nya badkar delar Pernilla Wahlgren nu med sig av baksidan med att bygga hus. Trots att hon flyttat in är det flera detaljer som inte färdigställts, som hon nu lämnats ensam med. 

I en video från badkaret i ett av sina nya badrum ger hon några exempel.

– Dock är det så här då i det här huset, att det är så mycket som inte är klart. Här hittar jag nu, jaha hoppsan, det var tydligen ingen som... Det var någon som glömde att fästa den här, säger Pernilla och håller upp sitt duschhandtag. 

Foto: Instagram/pernillawahlgren
Foto: Instagram/pernillawahlgren

Därför kan Pernilla inte dricka vattnet i sitt badrum

Hon fortsätter filma i badrummet och påpekar flera saker som inte är i sin ordning.

– Jag har jättefina kranar, jättefina handfat, men vi har inget kallvatten. Enbart varmvatten går att få här inne i badrummet, så vi kan inte borsta tänderna eller dricka vattnet här inne. Dörren här skulle gå att låsa, men det funkade inte, låset alltså. Här fattas det en grön sida som man bara glömt att sätta in, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Men så här är det när man bygger hus, det är kul när man blir LÄMNAD med väldigt mycket kvar. Vi får se om vi kan åtgärda det.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!