En udda men välbekant bild dök upp i Alexandra Brings Instagramflöde.
En udda men välbekant bild dök upp i Alexandra Brings Instagramflöde. - Foto: Instagram/alexandrabring och Stella Pictures

Alexandra Brings bild får följarna att tappa det – igen: "Jag dör"

En udda men också välbekant bild dök upp på Alexandra Brings Instagram. Och följarna? De blev som tokiga. Se den knapriga bilden här!


Influencern Alexandra Bring, 32, har i dag omkring 550 000 följare på Instagram som dagligen blir uppdaterade om hennes familjeliv och husfix. 

I augusti förra året delade hon däremot med sig av en video som skapade minst sagt förvirring bland hennes följare på Instagram.

Hänger du med i svängarna så minns du säkert (det som i dag kanske kan räknas som en klassiker) det vackra uppdukade bordet med bland annat oliver och immiga glas. Men ve och fasa! Bland alla läckerheter på bordet stod även okokt, färsk pasta med tomatsås.

Benjamin Ingrosso: "Va i helvete"

Videon på den okokta pastan fick många följare att gnugga sig en extra gång i ögonen. En av de starkaste reaktionerna kom dessutom från ingen mindre än Benjamin Ingrosso som säkert gick i taket och svor åt pastagudarna när han såg maträtten. "Va i helvete" skrev han kort och gott. 

Kort efter den numera ikoniska pastabilden svarade Alexandra Bring med en kaxig tillbaka(pasta)kaka till följarna. 

I videon sitter hon och äter rå pasta. Alexandra sade ingenting i klippet utan lät det hela tala sitt tydliga språk. 

Stillbild från pasta-videon. Foto: alexandrabring/Instagram

Alexandra Brings bild väcker reaktioner igen

Nytt år och nya möjligheter! Inför det nya året publicerade Alexandra en årssummering av 2022 i bilder. Bland annat blickar hon tillbaka till de fina stunderna som när hon gifte sig, köpte sitt drömhus och levde ett sannerligen idylliskt liv sommaren 2022.

Till bilden skriver hon:

"2022 highlights: bli gravid, gifta oss, köpa vårt drömställe, spendera första sommaren här och äntligen fick vi träffa Juli tack 2022 du har varit fantastiskt. Önskar er alla ett magiskt 2023."

Men så var det den där knapriga detaljen som dök upp igen bland alla bilder... Jajamen, du gissade helt rätt. Den råa pastan fanns med bland året som gått! Årets höjdpunkt säg?

Flera följare fick sig säkert ett gott skratt när den oförglömliga pastan fanns med. "Haha pastan. Recept tack", "Alltså den där pastan, jag döör va roligt de va!" och "muuums jag bara älskar när man blir bjuden på okokt pasta" är några av de många kommenterar som följare skrev till bilden.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!