Antonija Mandir pojkvän
Vem är han? - Foto: antonijamandir/Instagram

Efter uppbrottet från Oliver Hunt – superhunken är Antonija Mandirs nya kärlek

Det är på Instagram som Antonija Mandir väljer att gå ut med vem hennes nya flamma är.


Har Antonijia Mandir ny pojkvän?

Att Antonija Mandir träffat någon ny – det tycks inte längre vara någonting hon vill hålla i det dolda. 

På Instagram har hon nämligen publicerat bilder på sin story där hon pussar en kille vars ansikte hon skymmer med en emoji. Hon fick sedan frågan: "Träffar/dejtar du någon speciell?" varpå hon svarade med en video där hon dricker ur sitt glas och ser väldigt hemlighetsfull och glad ut. 

Antonija svarade kryptiskt på frågan. Bildkälla: antonijamandir/Instagram

Antonija befinner sig i skrivande stund på resande fot borta på Phi Phi. Hennes resesällskap är ingen mindre än hennes nya flamma som hon råkade spegla i en bildörr. Detta var följarna snabba med att se. 

Det dröjde sedan inte länge innan hon helt enkelt inte orkade dölja honom mer. På bilderna har hon nu taggat honom som valencia.eller.

Vem är Antonijas mystiska flamma. Bildkälla: antonijamandir/Instagram

Duon syns mysa tillsammans i en pool omgiven av en fantastisk miljö. 

To be continued...

Det dramatiska uppbrottet mellan Oliver Hunt och Antonija Mandir

Antonija och Oliver Hunt, gjorde slut i början av sommaren 2022. 

Förhållandet hade skapat en rad rubriken då det bland annat kantades av en fejd med Olivers ex-flickvän Denise DesmondNär förhållandet var över tog det inte heller lång tid innan det började tisslas och tasslas om både det ena och det andra. 

Det ryktades om bland annat otroheter och om Oliver hade fått lön av Antonija. 

Två veckor efter uppbrottet från Oliver så fångades Antonija på bild med ingen mindre än Alice Stenlöfs ex-pojkvän Philip Wong vilket Alice slutligen valde att uttala sig om. Detta då Alice och Antonija är gamla vänner. 

– Jag vet inte. Jag får bara saker skickat till mig. Jag har bara pratat med Philip, utöver det, det har ingenting med mig att göra. Jag personligen är mån om att Philip ska må bra. Han är den jag har haft ett förhållande med i sju år, har ingenting att säga om den situationen. 

Alice Stenlöf berättade hur hon kände. Bildkälla: Youtube

Alice sa sedan att hon kunde känna igen sig i situationen som Antonija då satt i. 

– Jag var själv en tjej som gjorde slut med min pojkvän för att fokusera mer på mig själv och hitta mig själv. Men sedan blev kär, och det framstod då som att man hade hittat på alltihopa. Helt ärligt jag vet inte. Ni får helt enkelt sluta. Vad de väljer att göra med sitt liv och sina relationer är deras ensak. 

Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.