Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso fortsätter att engagera på Instagram. - Foto: Stella Pictures

Bråk i Bianca Ingrossos kommentarsfält efter bilden från fjällen: "Avföljer nu"

Det är som vanligt ingen rast eller ro i Bianca Ingrossos kommentarsfält. I veckan åkte det upp ännu en bild där kommentarerna slår ned som spön i backen.


Det har varit mycket kring Bianca Ingrosso på senaste. 

Bianca höll nämligen en frågestund på sin Instagram där hon skrev att hon detta år inte vill vara materialistisk utan mer leva nära naturen och dra sig bort från det andra ytliga. Men redan samma dag poserade hon i en jacka gjord på lamm som kostar hela 37 000 kronor samt bärandes en CHANEL-väska. 

Detta fick följarna snabbt att reagera och många ansåg att det var dubbelmoral. 

Och följarna, de fortsätter på samma spår. 

Under veckan dök det upp ännu en bild från fjällsemestern med Lovisa Worge och Lucas Armando Feola. På bilden står Bianca och poserar med ett glas vin, vilket inte passade följarnas humör den dagen heller. 

Och havet av kommentarer handlade om allt ifrån följare som försvarade Bianca, folk som inte tycker att hon ska fota vin, samt andra som ansåg att hon borde 'läsa en bok istället för att posera framför kameran'. 

"Fina bilder Ett vackert glas behöver väll inte betyda att det är alkohol i det Det kan ju vara alkoholfritt eller hur? Ha en fin dag"

"Jösses..bytte du jacka nu när det började osa bland kommentarerna? Hur var det med rävpälsen du köpte förra året som du "inte fattade var äkta" . Stå för att du skiter i djurs lidande istället. Patetiskt."

"Det finns Såå många bra böcker man kan läsa istället…. Ex."

"Blir du inte trött,både av och på,att pluta med läpparna och att ständigt ha händerna upptagna med vinglas och handväskor. Väntar på att du ska uträtta något av värde med lite av de medel du har"

"Du som har så mycket interllekt , varför lägger du ut så mycket " dricka bilder" , Det känns inte som ditt sanna jag. Kram"

Trots havet kommentarer har Bianca valt att fortsätta hålla kommentarsfältet öppet där följarna kan fortsatt härja på. Hon har ännu inte svarat på någon av kommentarerna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!