Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren frågar Christian Bauer en fråga... - Foto: Claudio Bresciani/TT och Discovery+

Det hemliga frieriet i “Wahlgrens Värld” innan Christian Bauer gick ner på knä

Under kvällens avsnitt av “Wahlgrens Värld” så överraskar Pernilla Wahlgren sin pojkvän Christian Bauer med romantisk dejt. Men hon har en fråga att ställa också...


Pernilla Wahlgren, 55, har sedan mars 2021 varit i ett förhållande med Christian Bauer, 57, och kärleken fortsätter att blomstra för paret. Så pass lyckliga så att ett frieri hände i december. Det var nämligen när Pernilla och Christian var i Sälen med Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 15, som Christian friade och Pernilla sa ja!

Nu har "Wahlgrens Värld" startat för säsongen och parets relation får vi ta del av. I första avsnittet får vi se Christian hjälpa till med att flytta in i Biancas nya lägenhet, men i detta avsnitt får vi ta del av en minst sagt intim stund...

Pernilla Wahlgrens hemliga frieri

Under avsnittet får vi se Pernilla fixa och dona inför att Christian ska komma hem till lägenheten. Hon förbereder en romantisk kväll med rosblad, tända ljus, ost och vin. Hon har planerat något ytterst speciellt.

– Jag ska fråga honom en sak ikväll, jag är jättenervös, fnittrar hon nervöst.

När Christian kommer hem så blir han rörd och tårögd över Pernillas fina gest. De dansar, skrattar, äter och har en mysig stund tillsammans. Sen kommer den stora frågan.

Pernilla Wahlgren. Foto: Bildkälla: Discovery+

– Jag är verkligen jättelycklig med dig och jag känner mig liksom trygg nu och jag älskar dig och så. Jag är väldigt glad och lycklig att ha dig i mitt liv. Så därför skulle jag vilja fråga dig om du vill flytta in med mig i det nya huset?

Pernillas present till Christian. Bildkälla: Discovery+

Christian blir rörd och får tårar i ögonen.

– Men älskling. Vad gullig du är, ja det vill jag!

Paret bor i dag tillsammans i det nya i huset på Lidingö. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!