Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf
Bianca Ingrosso kommenterar Alice Stenlöf i sin senaste video - Foto: Stella Pictures/Splash News och Stella Pictures/Jari Kantola

Biancas syrliga pik till Alice Stenlöf...

I Biancas senaste video på Youtube möts vi av Lucas Feola som inte vill vara med i videon och ifrågasätter det med en skämtsam ton...


I Bianca Ingrossos, 27, senaste vlogg får vi ta del av när hennes bolag ANI är på en workshop i Gustavsberg, Stockholm. Vi får följa entreprenören och influencern med sitt team när de sitter i mötesrummet och “leker vuxna” som de själva kallar det.

ANI grundades under året 2022 av Bianca tillsammans med Lovisa Worge, 26, där även Lucas Feola, 25, är med och driver bolaget framåt. Men detta är inte första gången Lucas arbetar nära en influencer.

Lucas Feola var Alice Stenlöfs assistent

Under flera år innan ANI grundades arbetade Lucas som Alice Stenlöfs, 26, assistent. Lucas var en stor del av Alice liv vilket även märktes i hennes Youtubevideos. Han var med ofta och bjöd på sig själv i influencerns vloggar, men under året 2021 avslutades Lucas anställning på Alice Stenlöf AB.

Idag arbetar Lucas på ANI tillsammans med Bianca och Lovisa men i vloggarna ser man honom sällan och när vi väl gör det så är profilen snabb med att be Bianca ta bort kameran.

Biancas kommentar om Lukas

Under den senaste vloggen "Det blev bråk...", som Bianca publicerade så hände det igen. Kameran hamnar på Lucas och han ber snabbt redigeraren Elin Nylund att klippa bort när han är med. Bianca reagerar med att skratta och ber honom att "hålla käften". Sedan ifrågasätter hon Lucas beteende. 

– Vi är inte på en plåtning Lucas. Du kan ju vara med i en vlogg, du var ju med på Alices hela tiden, säger Bianca skämtsamt i videon. 

Vidare frågar Lovisa vad som är fel på Biancas vloggar och Lucas svarar skämtsamt.

– Det är inte fel på Biancas vlogg utan det är fel på Bianca. 

Tror ni att Lukas kommer bli mer bekväm framför Biancas kamera?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!