Söndag 28 Nov
Stockholm

Lucas bytte jobb från Alice till Bianca – så är stämningen nu

Lucas jobbade förut som assistent hos Alice Stenlöf
Lucas jobbade förut som assistent hos Alice Stenlöf. Foto: Instagram/biancaingrosso/alicestenlof/lucasarmandofeola

Under en frågestund på Instagram bemöter Bianca den känsliga frågan som alla undrar över. Hur är stämningen nu när Lucas Armando Feola slutat jobba för Alice, och istället gått över till Biancas bolag?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För ett par veckor sedan berättade influensern Alice Stenlöf, 25, i en vlogg att hennes tidigare assistent Lucas Armando Feola, 24, slutat jobba för henne. 

– Han har fått ett jobberbjudande han inte kunde tacka nej till, säger Alice i vloggen.

Här ska Lucas Armando Feola börja jobba

Efter det var det knäpptyst från både Lucas och Alices håll kring vad han skulle hitta på härnäst. 

Men i förra veckan släppte Bianca Ingrosso, 26, en vlogg som fick följare att börja spekulera. Har han börjat jobba för Bianca på CAIA Cosmetics istället?

Foto: Youtube

Och i början av veckan fick följarna äntligen svart på vitt i frågan – och rykten var nästan sanna. Ja, för entreprenören Bianca Ingrosso kommer faktiskt bli Lucas nästa arbetsgivare, men inte på sminkbolaget CAIA. 

Istället kommer han börja på en ny roll i ett nystartat, fortfarande hemligt bolag, där både Bianca och Lovisa Worge sitter i styrelsen. Här kan du läsa mer om bolaget.

Bianca Ingrossos svar – på följarnas känsliga fråga

Lucas Armando Feola har alltså gått från en väns bolag till ett annat, och på Biancas Instagram är följarna nyfikna på om hans beslut skapat dålig stämning i kompisgänget.

"Är det hard feelings mellan dig och Alice när Lucas jobbar med dig?", frågar en nyfiken följare när hon har frågestund på Instagram.

Foto: Instagram/biancaingrosso

"Det tror jag absolut inte", svarar Bianca Ingrosso och fortsätter:

"Sen jobbar inte Lucas med mig utan han jobbar med Lovisa först och främst. Och sen utöver det ska han hjälpa oss att driva vårt nya bolag ihop."

Det låter bra tycker vi – jobb ska inte komma i vägen för stark vänskap!

Kommentera
Kopiera länk
Dela