Paula Rosas
Paula Rosas hade både det ena och det andra att säga efter sitt besök. - Foto: Stella Pictures

Paula Rosas syrliga pik till Oliver Ingrosso: "Ska vara ärlig..."

Paula Rosas är ingen blyg viol utan säger vad hon tycker utan att blinka. Även när det kommer till en cool pistol som Oliver Ingrosso.


Oliver Ingrosso, 32, är en av Wahlgren/Ingrosso-barnen som valt att ducka en medverkan i succéprogrammet Wahlgrens värld. Han har istället valt att köra sitt eget race med både musik och mat.

Oliver har i många år arbetat som DJ på Stockholms hetaste nattklubbar men för cirka ett år sedan föddes idén om en egen restaurang. En idé som nu är satt i verket. 

Inte helt otippat så genomsyras menyn på Olivers restaurang Olli av det Italienska köket och än så länge tycks kunderna vara väldigt nöjda. Restaurangen har kommit att bli en av de mest bokade i hela Stockholm och av den anledningen har Oliver och kollegorna börjat servera Á la carte-menyn även under luncherna.

En person som försökte att smussla sig förbi systemet var ingen mindre än Katrin Zytomierska. På grund av problemen kring att få bord så valde hon att gå en annan väg – nämligen Instagramvägen. Men det hela gick inte helt som tänkt. Mer om det kan du läsa här.

Men nu är det en annan kändis som ätit där – och hon var inte superimponerad. 

Paula Rosas syrliga pik mot Oliver Ingrosso

Personen som tog sig en sväng förbi Olivers restaurang för en bit pasta var ingen mindre än Paula Rosas. Paula delade tillsammans med sitt sällskap på en del rätter men skrev på sin blogg att hon inte var särskilt  imponerad och att godast av allt – det var brödet. 

Paula tillsammans med maken Hugo Rosas. Bildkälla: Stella Pictures

"Jag ska vara ärlig, tycker att Olli är lite över hypat. Allt var gott men jag vart faktiskt inte blown away. Godast av allt var den här mackan", skrev hon och publicerade en bild på restaurangens bröd. 

Och ja, smaken är ju som baken. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!