Den tionde säsongen av "Husdrömmar" sänds i SVT.
Den tionde säsongen av "Husdrömmar" sänds i SVT. - Foto: Skärmavbild/SVT/Husdrömmar

Anne Lundbergs känslosamma ord till deltagaren – efter Husdrömmar: "Betyder så mycket"

Många lämnades berörda efter att ha sett förra veckans avsnitt av "Husdrömmar" i SVT – och programledaren Anne Lundberg är inget undantag. Nu har hon lämnat en kärleksfull kommentar till deltagaren Ellen.


I SVT:s "Husdrömmar" får tittarna följa med när ambitiösa och idérika svenskar skapar sina drömhem, med allt vad det innebär i form av med- och motgångar. 

Egenritade lyxhus och miljonregn – här är Gert Wingårdhs glassiga liv med frun

Husdrömmar-avsnittet hyllades: "Så fint"

Under förra veckans avsnitt lämnades många märkbart berörda hemma i tv-sofforna. Då delade nämligen husbyggaren Ellen, som ansökte till programmet år 2017 som Niklas, med sig av en resa i dubbel bemärkelse.

I samband med husbygget, som kantas av flera hinder i form av oväder och höga materialkostnader, genomgår nämligen Ellen en könstransition – och på Instagram haglade lovorden in efter programmet.

"Tack för ett så fint känslosamt program denna gången. Huset blev ju sagolikt fint och människorna som bor där i önskar vi all lycka", skrev en tittare.

"Jävla bra avsnitt samt vilken jävla resa på alla sätt", skrev en annan.

Läs mer om de starka reaktionerna på Husdrömmar-avsnittet här.

Anne Lundberg: "En livsdröm"

Även Ellen, som hittade kärleken i Josefin under inspelningen av programmet, tycks ha märkt av kärleken.

"Redan innan sändning började det så smått plinga i telefonen och när sändningen hade börjat välde det in meddelande från när och fjärran", skriver Ellen i ett inlägg på Instagram och passar på att tacka för alla fina ord.

Anne Lundbergs lyxliv med maken Allan – och hemliga huset i Italien: "Ingen flådig plats"

I kommentarsfältet har programledaren Anne Lundberg passat på att lämna en känslosam kommentar.

"Fina Ellen! Jag är så glad att du, Josefin, mamma, pappa, släkt och vänner tyckte om programmet! Det betyder så mycket för mig, Gert och redaktionen!", skriver hon och fortsätter:

"Detta avsnitt var så mycket mer än bara en husdröm! Mer en livsdröm och att få följa dig i 5 år genom motgångar och medgångar har betytt mycket för mig personligen. Så tack till dig."

Foto: Skärmavbild/Instagram/villa_ellenhill
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!