Carina Berg
Carina Berg ska göra om sitt sovrum. - Foto: Stella Pictures

Carina Berg möter kritik efter bilden på sovrummet: "Fegt..."

Det är på Instagram som Carina Berg under veckan delade med sig av en privat bild på sovrummet.


Det var 2017 som profilerna Carina Berg, 45 och Erik Berg, 34, träffades och blev blixtförälskade. 

Erik, som då var 28 år och Carina, som då var 40 år, blev ett par under sommaren efter att ha träffats genom familjen Parnevik. Erik har nämligen firat flera högtider med Parneviks då han har en nära vän som är ingift i den Parnevikska släkten. Och via familjen korsades deras vägar. 

Carina och Erik Berg. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT Bild

Idag är paret upp över öronen förälskade och tillsammans har de barnen Otto Berg och Juno Berg. Carina har sedan tidigare sonen Holger, 13, tillsammans med Kristian Luuk.

Den senaste tiden har paret haft full rulle med renoveringen av sitt nya hus i Stocksund. Och man kan minst sagt säga att det donas på. 

På sin Instagram publicerar Carina en hel del från renoveringen av huset och nu sist så är det sovrummet som paret vill ändra på. Detta då de har som en djungeltapet bakom sin säng. En tapet som många av hennes följare tycker att hon ska ha kvar. 

"Vi funderade ett tag på om vi skulle löpa djungellinan ut. Döpa om oss till Tarzan och Jane, bygga en träkojesäng och köpa en sju-åtta exotiska djur. Vi landade dock i beslutet att bara måla om. Allt blir mysbieget. Det kändes enklare, plus att vi ju redan har fruktansvärt tuffa förnamn", skämtade Berg. 
Några av kommentarerna. Bildkälla: carinaberg/Instagram

Många av följarna menar nu att hon och Erik borde våga lite mer och absolut inte måla det hela beige. Dock verkar paret redan ha bestämt sig. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.