Pernilla Wahlgren visar upp presenten från Bianca Ingrosso.
Pernilla Wahlgren visar upp presenten från Bianca Ingrosso. - Foto: Anders Wiklund/ TT och Stella Pictures

Pernilla Wahlgren visar upp presenten från Bianca Ingrosso: "Superful"

När Pernilla Wahlgren visar upp en present från dottern Bianca Ingrosso är följarna inte sena med att vädra sina åsikter.


Artisten Pernilla Wahlgren, 55, är högaktuell med tv-programmet "Villa Wahlgren" där hon visar upp sitt husbygge på Lidingö. 

Men redan innan programmet hade premiär kunde Pernillas följare ta del av byggnationen via Instagramkontot @villa_wahlgren.

Pernilla Wahlgren visar upp nya mattan

Och det är just på detta konto som Pernilla Wahlgren nu visar en matta hon fått i present av dottern tillika tv-profilen och entreprenören Bianca Ingrosso

"Fick den faktiskt av min snälla dotter @biancaingrosso - som hade den först på sitt kontor, men tyckte att den passade bättre hemma hos mig...! Och det tycker jag också!", skriver Pernilla i inlägget.

"Hemsk, hemsk och hemsk"

Men alla följare är inte riktigt lika förtjusta i den nya inredningsdetaljen – något de inte hymlar med i kommentarsfältet:

"Synd på ett så snyggt parkett golv."

"Nope den var inte snygg, förstår precis varför hon gav den till dig."

"Hemsk, hemsk och hemsk."

"Passade absolut inte där. Sorry."

"Inte min smak."

"Nja det var snyggare utan matta."

"Varför lägga över 1000:-/m² på ett trägolv för att sen lägga en ful matta för att täcka över det???"

"Sorry men den var superful."

Foto: Skärmavbild/Instagram/villa_wahlgren

Vissa tycker dock att följarna är alldeles för hårda. 

"Folk är fan helt från vettet!... Kommentarer som 'Varför har du inte gjort så' 'eller si'. Varför? Varför inte? 'Tänk på det här, eller det där'... Sluta bara sluta att komma med idiotiska frågor, pekpinnar eller egna åsikter. Det är fan HON som bor där och har valt inredning för att HON vill ha det sådär."

Foto: Skärmavbild/Instagram/villa_wahlgren

Läs alla våra artiklar om Pernilla Wahlgren här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

idag 09:17
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".