Pernilla Wahlgren
Ny går Pernilla in och ryter ifrån. - Foto: Stella Pictures

Bilden på Zoe Fay Brown och Oliver Ingrosso får följarna att rasa – Pernilla ryter nu ifrån

Den söta detaljen på bilden har nu fått följarna att börja bråka med både varandra – samt med Pernilla Wahlgren.


Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe Fay Brown går i väntans tider och det kommer inte att dröja länge innan de har ett nytt litet tillskott i familjen i form av en liten knodd. 

Det var bara för ett par månader sedan som parets relation offentliggjordes. Det hade nämligen börjat tisslas och tasslas om det hela lite överallt vilket gjorde att Oliver slutligen valde att berätta om det hela i Ellinor Löfgren och Melina Criborns podcast “Inga beiga morsor”. 

I samma podd berättade även Oliver att han och Zoe inte ännu vet könet men att de redan bestämt namn. 

– Den ska heta Obi efter Obi wan kenobi. När jag var liten hade jag typ två idoler, det var Batman och Obi wan kenobi. När jag sa det till Zoe första gången så sa hon ja.

– Jag trodde hon skulle rata det rakt av. Men hon sa ”Ja på en tjej”, jag bara ”Vad i helvete pratar du om egentligen” sen tänkte jag på det i två minuter och bara.... ja, det är typ ännu bättre på en tjej, avslutade Oliver.

Bråk i kommentarsfältet efter bilden på Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown

Under de senaste veckorna har det dykt ut en liten mini på Olivers och Zoes bilder – men det är ännu ingen liten knodd – utan en liten hundvalp som är bedårande söt. 

På Instagram publicerade därför Pernilla en bild där hon skrev en text som skulle komma att röra upp en del känslor hos följarna. 

"Glöm inte bort vovven". Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Följarna tog orden "och en att öva lite på" väldigt bokstavligt och menade då att hundar minsann inte är någonting att öva på. 

Det hela fick inte helt otippat tillslut Pernilla att ryta ifrån. 

Pernilla Wahlgren gav ett oblygt svar. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

"Nej dom slänger väl hunden när bebisen kommer. Vad TROR DU? Dummaste kommentar jag läst. Man kan ha hund och barn, det vet du va?", skrev hon skarpt. 

Ord och inga visor!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!