Sanna Guidetti
Twitter kokade när supportrarna fick syn på att John befunnit sig i Båstad under festivalen. - Foto: Instagram/TT/Nyhetsbyrån

Sannas öppna ord till Bianca Ingrosso – efter händelsen med John Guidetti i Båstad

Det var under Summer On Festival som John Guidetti fastnade i bakgrunden på en av Bianca Ingrossos bilder. Trots starka reaktioner verkar stämningen vara bra i gänget, så att säga.


Det var under förra helgen som SummerON Festival av stapeln, vilket få med sociala medier kan ha missat.  På scenerna fick gästerna på festivalområdet se band som ADAAMHov1Victor Leksell, BolagetA36 och Will Sparks

Landets alla influencers vallfärdade till Båstad för att se banden och festa loss på VIP-terassen som abonnerats i deras ära. Och i både poddar och vloggar som släppts efteråt har man minst sagt fått höra att det blev en blöt helg för alla inblandade... 

Edvin Törnblom och Johanna Nordström berättade att det klättrats upp för balkongen, spytts i toaletten och blivit intima stunder på flera håll i Båstad. 

Någonting som snabbt uppmärksammades efter helgens bravader var bilden som Bianca Ingrosso publicerade i ett av sina album på Instagram. Hon hade nämligen täckt för en person i bakgrunden med en sol-emoji. 

Bianca Ingrosso, Rosanna Charles och John Guidetti. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Personen som var övertäckt var ingen mindre än fotbollsspelaren John Guidetti

John har haft en kämpig säsong i AIK då han dragits med skador. Twitter började därför att koka då många supportrar menar att han borde fokusera på sin rehab istället för att festa i Båstad.

Men senare har supportrarna delats upp i två läger och vissa går in i striden för att försvara John. 

Nu diskuteras det mellan supportrarna om huruvida det är fel av John att åka och festa loss i Båstad under den mörka AIK-säsongen eller om han, precis som alla andra, är värd lite semester med sol, bad och pina colad(a). 

Sanna Guidettis oblyga ord till Bianca Ingrosso

I efterhand tycks det i alla fall vara väldigt god stämning i influencergänget. Det kan man bland annat se på Bianca och Sannas kommentarer till varandra. 

Johns andra fru. Bildkälla: Instagram

Efter allt kaos som varit kring Bianca, henne och John så svarade Sanna skämtsamt: 

"Johns andra fru". 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!