Carina Bergs bild på sonen fick Carolina Gynning att ryta till: "Det räcker nu"

Carina Berg och Carolina Gynning är väldigt goda vänner, men det var nog en del följare som hoppade till av det som dök upp i kommentarsfältet under veckan.


Carina Berg, 45, dyker titt som tätt upp i tv-rutan med alla sina olika projekt. Senast kunde vi se henne i "Bergs drömkåk" som handlar om hennes och maken Erik Bergs renovering av sitt drömhus de köpt ute i Stocksund. 

Utöver tv-jobb så driver Carina podden "Gynning & Berg - Hittar sig själva" tillsammans med Carolina Gynning. Den färgstarka duon har varit vänner i flera år, och podden har blivit en sån stor succé att de har de nyligen svepte omkring i Sverige efter att ha sålt slut sina liveshower. 

Carolina Gynning och Carina Berg. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Utöver liveshower, renovering och poddande är även Carina en baddare på sina sociala medier där hon följs av närmare en halv miljon människor. 

I flödet bjuder hon på roliga och mysiga glimtar från vardagen tillsammans med familjen. Och den senaste – den var sannerligen uppskattad. 

Carina var nämligen ute och spatserade med sin äldsta son Holger. Under promenaden han hon (som en typisk mamma) börjat sjunga en låt om promenaden och att de var "tuffa som gick till Mörby centrum". 

Carina Bergs började sjunga tills hennes son 'hotade med att gå hem'. Bildkälla: carinaberg/Instagram

"Det här var den bilden från vår promenad som fick godkänt för publicering. När jag realtids-improviserade en sång om att vi var tuffa och skulle gå till Mörby centrum, hotade han med att gå hem. Sen lyssnade vi på Kanye och jag skötte mig. Dansade bara pyttelite mamma-moves en gång. En mycket mysig stund". 

Någon som snabbt sa åt Carina på skarpen var vapendragaren Gynning. 


"Ha ha lägg av inga moves. Det räcker nu", skrev hon skämtsamt under bilden. 

Ord och inga visor. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!