Fotografen Bingo Rimér ber följarna om hjälp i ett inlägg på Instagram.
Fotografen Bingo Rimér ber följarna om hjälp i ett inlägg på Instagram. - Foto: Lisa Arfwidson/SvD/TT, Jessica Gow/TT & Stella Pictures

Bingo Rimérs ord om Linda Skugge – efter bråket: "Dåligt att..."

Linda Skugge och Pernilla Wahlgren är inte bästa kompisar direkt. Den senaste tidens intrig dem emellan har nu fått fotografen Bingo Rimér att rida ut och kommentera sin roll i den enas framgång.


I ett inlägg på sociala medie-plattformen Instagram delar fotografen Bingo Rimér med sig av sin syn på intrigen som blossat upp mellan Linda Skugge och Pernilla Wahlgren, något Nyheter24 tidigare skrivit om

I inlägget lyfter han fram det faktum att han själv var den som upptäckte ”flera i dag välkända härliga svenska tjejer" och lyfter därefter fram flera välkända namn.

Pernilla Wahlgrens syrliga ord om Carolas klädstil: "Har hon glömt…?"

Bingo Rimér: "En livs levande legend"

Bingo Rimér tar åt sig äran över Linda Skugges potential framför kameran och ber därefter sina följare ge feedback på ett utkast han skrivit till sin egen Wikipedia-profil.

”Jag läser överallt om nakenmodellen och feministen @lindaskugge. Men ingenstans framgår det att jag faktiskt var den som först upptäckte hennes otroliga potential framför kameran. Lite dåligt att jag inte får cred för mitt arbete för 20 år sedan. Men det hindrar dock inte mig från att uppdatera min biografi på Wikipedia. Här är ett förslag på en text och jag vill gärna ha er feedback”, skriver han och forsätter: 

”Biografi: Bingo Rimér är en livs levande legend. Alltid med ett stort leende på läpparna och den absolut mest framgångsrika flickfotografen genom alla tider i Sverige någonsin. Han är dessutom den som var först att upptäcka flera i dag välkända härliga svenska tjejer som t.ex: Victoria Silvstedt, Elin Nordengren, Carolina Gynning, Triana Iglesias, Elena Belle (tidigare Natacha Peyre), Linda Skugge och Puma Swede. Vad tycker ni? Uppskattar er ärliga feedback”.

Följarna å andra har blandade åsikter om dels innehållet och personerna Bingo Rimér lyfter i sin biografi.

Linda Skugge bryter tystnaden om OnlyFans: "Ett sätt att finansiera min träning"

Foto: Skärmavbild Instagram/bingorimer
Foto: Skärmavbild Instagram/bingorimer
Foto: Skärmavbild Instagram/bingorimer

Linda Skugge själv verkar uppskatta inlägget.

Foto: Skärmavbild Instagram/bingorimer

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!