Charlotte Perrellis syrliga pik till följaren skapar kaos på Instagram: "Nyrik gubbe"

Charlotte Perrelli har en väldigt fin kontakt med sina följare på Instagram. Men då och då ryker hon ihop med ett par.


Livet rullar sannerligen på för Charlotte Perrelli och Anders Jensen. På Charlottes Instagram kan man se att paret sannerligen kunnat njuta av sommarens glada dagar innehållande mys, lyx och resor. 

Paret har nu köpt ett nytt lyxigt ställe i Spanien som sannerligen inte går av för hackor. I samband med det nya köpet sålde de sitt gamla palats i Marbella som gick loss för svindlande 72 miljoner kronor. 

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen håvar in storkovan på husförsäljningen i Marbella. Efter tre år sålde de sin 800 kvadratmeter stora villa – för något större! Villan såldes för 72 miljoner. Bildkälla: Stella Pictures

Men ja, degen trillar minst sagt in varje månad på succéparets konton. 

Charlotte är verksam i två olika bolag som totalt har tillgångar på över 24 miljoner kronor. Utöver det så plockar Charlotte ut en månadslön på 184 000 kronor. Inte heller Charlottes make Anders Jensen går det någon nöd på. Han är vd för Ryds bilglas, och är god för över 100 miljoner kronor – något som Nyheter24 skrivit mer om här.

Charlotte och Anders. Bildkälla: Adam Ihse/TT

Charlotte Perrellis syrliga pik efter följarens ord

En annan sak som ägt rum under sommaren var att parets son Adrian Perrelli-Jensen fyllde tio år, vilket firades med pompa och ståt, eller rättare sagt kalas, tårta och presenter. 

Lyxhuset fylldes med nära och kära, det badades och bjöds på mat lagad av stjärnkocken Stefano Catenacci. Efteråt blev det jordgubbstårta och presenter. 

Charlotte la upp en fin video från dagen, men då var det snabbt onda tungor som var inne och kommenterade. 


Några av många kommentaren. Bildkälla: laperrelli/Instagram

"Ser ut som ett 50-årskalas för en nyrik gubbe. Inte ett barnkalas precis", skrev en följare. 

"Stackars dig. Att inte vara mer väluppfostrad än så när man är så gammal.... Aldrig tänkt på att när man är tio år så kan man läsa?", svarade Charlotte och syftade då på att sonen Adrian kunde se vad hon skrev. 

Inte långt efter haglade kommentarerna in under den elaka kommentaren och Charlottes följare allierades för att stå upp för sonens kalas. 

Anders hoppade också in. Bildkälla: laperrelli/Instagram

Det hela slutade med att följaren bad om ursäkt (samt att Anders Jensen hoppade in i kommentarsfältet). 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!