Julia Markham visar upp nya flickvännen med pussvideo

Julia Markham har hittat sig en ny flamma – och det är ingen mindre än en tjej vid namn Caroline. Många av följarna anser nu att nya kärleken är slående lik Julias expojkvän.


Julia Markham, 28, är en dokusåpaprofil som varit med i otaliga säsonger av Ex On The Beach där hon minst sagt gjort ett starkt avtryck. 

Julia Markham. Bildkälla: juliamarkhams/Instagram

Efter sin senaste säsong valde hon dock att lägga dokusåpalivet på hyllan och istället köra på som influencer. Men det dröjde inte lång tid innan Julia, som alltid varit väldigt frispråkig kring sin sexualitet fick nys om OnlyFans. 

Sagt och gjort skaffade Julia Markham ett konto där hon lägger upp allt ifrån lättklädda bilder till sexvideos med penisar. 

Realitystjärnans intima tatuering till pojkvännen: "Där nere"

Och bra har det ju gått. Under en frågestund fick Julia frågan kring hur mycket hon tjänat på appen och hennes svar blev då "Nästintill 1 miljon men jag är en jävel på att slösa". 

Julia Markham berättade om sin lön. Bildkälla: juliamarkhams/Instagram

Julia har under det senaste året bott i Florida tillsammans med sin tidigare pojkvän,  men för inte så länge sedan så berättade hon att relationen kommit till sitt slut. 

Men Markham är ingen som sitter hemma och hänger läpp utan snabbt gav hon sig ut i dejtingdjungeln och haffade sig en ny Romeo. Eller ja, faktiskt en Julia. 

Julia Markhams nya flickvän

Den nya flamman heter Caroline och ser ut att arbeta som fotograf. I skrivande stund befinner sig tjejerna i Stockholm och har synts mysa under dejtnights och pussvideos. 

Julia Markham är kär och galen. Bildkälla: juliamarkham/Instagram

Många av följarna gratulerar till kärleken och vissa av dem kan inte låta bli att se likheter mellan Caroline och Julias tidigare ex Jake

Och ja, nog är Julias ex Jake lik hennes nya flickvän. Bildkälla: juliamarkham/Instagram

Grattis till kärleken säger vi!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!